Op pad in Parijs - Van de oudste chocoladewinkel tot instagrammable verpakkingen

We mogen in Nederland de deur nog uit voor een wandeling of boodschappen, maar echt lekker shoppen of inspiratie opdoen zit er voorlopig niet in. Laat staan dat je de grens over kunt. En dat terwijl bijvoorbeeld Parijs voor velen in onze branche zo’n inspirerende plek is. Gelukkig gaf de redactie van Bakkers in bedrijf tijdens Europain, afgel...

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
‘De kwaliteit van deze chocolade moet je ervaren’

‘De kwaliteit van deze chocolade moet je ervaren’

Als het aan Tom Stalpers van chocolaterie Cru de Cacao ligt, gaat de consument de pure smaak van eerlijke kwaliteitschocolade leren waarderen. Voor zijn chocoladecreaties gebruikt hij grand cru’s die een eigen smaakstijl hebben en afkomstig zijn van duurzame cacaoproductie.

Samenwerking Häagen-Dazs en Pierre Hermé

Samenwerking Häagen-Dazs en Pierre Hermé

Häagen-Dazs en de bekende patissier Pierre Hermé brengen samen macaron-ijs op de markt. Dit ijs komt eerst op de markt in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Daarna volgt de rest van Europa, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Het chocolademerk Coco & Sebas neemt zestien winkels van Leonidas over. Het Brabantse bedrijf heeft overeenstemming bereikt over de doorstart van de locaties met de curator van Handelsonderneming Min B.V., die de Leonidas-winkels exploiteerde. Ten minste zestien van in totaal twintig Leonidas-winkels krijgen een doorstart. Ook het hoofdkantoor en de...