Nieuwe magazine Vipam

VipMagazine Najaar 2016

GELDERMALSEN - Het nieuwe magazine van Vipam komt eind augustus uit. In deze 44 pagina's tellende uitgave kunnen bakkers inspiratie vinden en veel nieuwe producten. Het tijdschrift bevat ideeën voor herfst, sint en kerst om producten feestelijk af te werken. Daarnaast vertellen twee klanten van Vipam, Verba uit Brakel en Urban Cacao uit Amsterdam, wat hun onderscheid en wat ze doen om de gunst van de klant te winnen.

Kessko marsepein

Samen met het magazine wordt een bestelfolder meegeleverd voor de bestelling van marsepein weeggoed en figuren. Deze zijn gemaakt van Kessko marsepein 1:2.

MarsepeinWeeggoedVipam-300x262

Aanvragen

De producten en folders zijn terug te vinden op de website. Het magazine aanvragen kan via de website www.vipam.nl of bel Vipam 0345565670.

Vipam

Vipam is leverancier als het gaat om het verhandelen van ingrediënten, hulpmiddelen en  taartversieringen voor de ambachtelijke banketbakkerij en chocolaterie. Dit heeft zich de laatste jaren uitgebreid naar patisserie (horeca), semi- industrie, ijsbereider, retail en export.

Lees ook
Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Vipam gaat samenwerken met Beko en Veenhuizen Groep. Beko wordt distributiepartner van de producten van Babbi. Veenhuizen Groep wordt ambassadeur van Babbi en gaat de producten gebruiken tijdens demonstraties. Samenwerking met Beko Babbi is een hoogwaardig Italiaans ijsgrondstoffenmerk. Vipam is sinds 2017 exclusief verdeler van deze producten. Door...

Nieuwe aandeelhouder versterkt Vipam International

Nieuwe aandeelhouder versterkt Vipam International

Per 1 januari 2019 is met terugwerkende kracht Alberco Holding ingestapt als aandeelhouder bij Vipam International BV in Geldermalsen, leverancier van een hoogwaardig assortiment grondstoffen, hulpmiddelen en bijzondere decoratiematerialen in food.

Nieuw hoofdkantoor voor Felchlin Zwitserland

Nieuw hoofdkantoor voor Felchlin Zwitserland

Na meer dan 100 jaar, werd in januari 2019 het hoofdkantoor van Max Felchlin AG met de productieruimten en de kantoorfaciliteiten samengevoegd in Ibach-Schwyz. Op deze manier is er een centrale faciliteit ontstaan, waar ruimte is voor zowel medewerkers van productie evenals kantoor, maar waar ook klanten en leveranciers samen komen.

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Wat ga je doen?In de winkel zal je als eerste taak hebben o klanten te voorzien van de mooiste producten. Dit doe je met een grote glimlach en doordat je zelf de...

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Wat ga je doen?In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten....

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Wat ga je doen?Binnen een team van 10 banketbakkers zijn ze op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde banketbakker. Binnen het team lopen de taken...