Nationaal schoolontbijt 2018: inschrijven kan nog!

Nationaal Schoolontbijt_Stichting Ambachtelijke Bakker

Tot 30 september kunt u zich nog aanmelden voor het Nationaal Schoolontbijt 2018. Daarmee zet u uw bakkerij mooi op de kaart bij kinderen, scholen en ouders uit de buurt. Tijdens de 16e editie van het Nationaal Schoolontbijt van 5 t/m 9 november gaan op duizenden basisscholen in heel Nederland meer dan een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten. Vier dit ontbijtfeest mee!

Meedoen nog makkelijker!

Als u meedoet, haakt u aan bij dit landelijke evenement, komt u direct in contact met scholen uit de buurt en heeft u een mooi middel om te zorgen voor lokale persaandacht. Het Nationaal Schoolontbijt maakt het u dit jaar extra makkelijk door alle ontbijtproducten in één versdoos per 25 leerlingen bij u af te leveren. U zorgt dan zelf voor het brood en bezorgt alles op de school of scholen op de ochtend van hun ontbijtdag. Daar kunt u misschien gezellig aan de ontbijttafel schuiven, wat vertellen over brood en het bakkersvak of klassen uitnodigen voor een rondleiding.

Lokale ambassadeur

Als deelnemende bakker bent u de lokale ambassadeur van het Nationaal Schoolontbijt. U ontvangt via bijvoorbeeld Beko of Bakeplus in de week voorafgaand aan het Nationaal Schoolontbijt per 25 kinderen een gekoeld ontbijtpakket met alle ontbijtproducten, placemats en doeboekjes voor thuis. U stelt daarna de basis van het ontbijt beschikbaar; versgebakken brood en broodjes. Per 25 ontbijtjes betekent dat 18 bruine of volkorenpuntjes, 18 krentenbollen en 2 gesneden volkorenbroden. In de week van het Nationaal Schoolontbijt levert u de ontbijtpakketten samen met het brood persoonlijk af op de school of scholen van uw keuze.

Schrijf u vandaag nog in!

Bent u enthousiast geworden? Schrijf u dan vóór 30 september in. Dat kan heel eenvoudig via www.schoolontbijt.nl. Bij het inschrijven kunt u direct kiezen uit deelnemende scholen in uw buurt.

Meer informatie

Heeft u vragen? Kijk voor meer informatie op www.schoolontbijt.nl. Mailen of bellen met de organisatie van het Nationaal Schoolontbijt kan natuurlijk ook: info@schoolontbijt.nl of 0317 – 47 12 22.

  • Met vriendelijke groet,
  • Stichting Ambachtelijke Bakkerij
Lees ook
Stichting Ambachtelijke Bakkerij geeft vijf tips voor online communicatie

Stichting Ambachtelijke Bakkerij geeft vijf tips voor online communicatie

Welk nieuws bied je in deze coronatijd zelf aan als bakkerij? Stichting Ambachtelijke Bakkerij geeft vijf tips voor online communicatie.

Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021

Bakeplus verschuift Open Huis naar 2021

Bakeplus heeft vanwege het coronavirus besloten om het Open Huis te verplaatsen naar het voorjaar van 2021. Hoewel evenementen binnen de anderhalvemeter samenleving weer zijn toegestaan, moeten bijeenkomsten met grote groepen mensen worden voorkomen. Daarom verschuift Bakeplus het evenement naar maandag 1 maart 2021.

Arend Kisteman nieuwe voorzitter NBOV

Arend Kisteman nieuwe voorzitter NBOV

Arend Kisteman is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV). De leden van de vereniging namen dit besluit tijdens de algemene ledenvergadering op 8 juli. Kisteman volgt Jos den Otter op, die na een voorzitterschap van bijna tien jaar afscheid heeft genomen van de NBOV.

Banketbakker omgeving Amersfoort

Banketbakker omgeving Amersfoort

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Amersfoort zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker. Het betreft een...

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn werk je met een vast team aan 1 lijn, je wisselt handwerk af met machinaal. En bent met het gehele proces bezig...

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Wat ga je doen?Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een parttime of fulltime industriele banketbakker. Als je parttime wilt werken, dan wordt je...