Marquerithe Verheul wordt directeur Beko Coöperatie

Marquerithe Verheul_LR

Marquerithe Verheul is met ingang van 10 april 2017 benoemd tot directeur van Coöperatieve Vereniging Beko. Zij vervult hiermee een nieuwe functie binnen de organisatie en neemt tevens zitting in het hoofdbestuur. Bovendien wordt zij, naast de zittende directeuren, ook directeur van alle Beko-bedrijven: Beko Techniek, Beko Advies, Beko Groothandel, Beko Verpakkingen en Stolp International.

Jarenlange ervaring bakkerijbranche

Marquerithe Verheul kwam in april 2015 in dienst bij Beko als directeur van Beko Advies. Ze heeft reeds jarenlange ervaring in de bakkerijbranche, onder andere door meer dan twintig jaar bij Zeelandia te hebben gewerkt. “Beko heb ik door de jaren heen altijd een mooie organisatie gevonden, het heeft een leidende positie binnen de sector. Bovendien voelt het door de normen en waarden die worden gehanteerd aan als een familiebedrijf. De vijf Beko-bedrijven verschillen in de producten en diensten die zij aanbieden. Zij hebben echter ook veel gemeen: een passie voor de bakkerijbranche en de drive om bakker-ondernemers te helpen hun prestaties te verbeteren. Beko is van, voor en door bakkers. Daarvan wil ik graag onderdeel uitmaken”, aldus de nieuwe directeur.

Professionalisering van de organisatie

De ledenraad en het hoofdbestuur zijn verheugd dat Marquerithe Verheul Beko Coöperatie verder zal versterken met haar specifieke kennis en ervaring in de bakkerijbranche. Professionalisering van de organisatie is een voorwaarde voor verdere strategische groei. Marquerithe zal daarin een belangrijke rol vervullen, zij wil bouwen, verbinden en samenwerken.

Coöperatieve Vereniging Beko

Beko is een coöperatieve vereniging  van ca. 1.600 (banket)bakkers in Nederland. Met haar vijf gespecialiseerde dochterondernemingen biedt Beko een breed pakket aan producten en diensten. Het hoofdkantoor van Coöperatieve Vereniging Beko u.a. is gevestigd in Veghel.

Lees ook
Beko OmzetBarometer: daling aantal kassabonnen in derde kwartaal

Beko OmzetBarometer: daling aantal kassabonnen in derde kwartaal

De Beko OmzetBarometer laat zien dat in het derde kwartaal het aantal kassabonnen verder is gedaald ten opzichte van de eerste helft van het jaar. Beko signaleert deze dalende trend al een enige jaren gaande is en stelt op basis van de gegevens dat bakkerswinkels wekelijks gemiddeld twintig klanten minder hebben.

Inspiratie tijdens de Beko Najaarsdagen

Inspiratie tijdens de Beko Najaarsdagen

De Beko Najaarsdagen vinden dit jaar plaats op maandag 23 en dinsdag 24 september bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Deze tweedaagse vakbeurs biedt beleving, inspiratie, voordeel en speculaaskeuringen.

Chocolade Compleet biedt totaalconcept op maat

Chocolade Compleet biedt totaalconcept op maat

Chocolade blijft een geliefd product dat door een groot publiek wordt gekocht en gegeten. Steeds meer mensen kopen het graag bij een speciaalzaak, zoals de bakker. Daar is het aanbod vaak groot. Maar veel bakkers kopen hun chocolade producten in, waardoor zij een aanzienlijk deel van de marge op dit product mislopen. Met Chocolade Compleet maakt u gemakkelijk...

Broodbakkers gezocht omgeving Oldenzaal

Broodbakkers gezocht omgeving Oldenzaal

Wat ga je doen?De functie die wij je te bieden hebben: Als bakker ben je, gezamenlijk met je collega’s, verantwoordelijk voor het bereiden van een kwalitatief...

Brood-/banketbakker in Noorwegen

Brood-/banketbakker in Noorwegen

We zijn op zoek naar een creatieve bakker/banketbakker. Waagans bakkerij is een traditioneel familiegedreven bakkerij in Tynset, in het oosten van Noorwegen. Sollicitatie...

Procesoperator industriele bakkerij omgeving Putten

Procesoperator industriele bakkerij omgeving Putten

Wat ga je doen?In de functie van Procesoperator Industriële Bakkerij ben je verantwoordelijk voor het opstarten van het productieproces in een industriële...