nbcHebben uw klanten behoefte aan een groter assortiment authentieke broodsoorten? Brood- en banketproducten van spelt bieden nieuwe mogelijkheden. Deze belangrijke graansoort is weer terug van weggeweest. Niets is onmogelijk tijdens deze ééndaagse training. U maakt cake op basis van olijfolie en ontdekt welke cakeproducten geschikt zijn voor mensen met een lactose-intolerantie of koemelkallergie. Onderscheidende spelt- en broodproducten geven uw assortiment een upgrade!

NBC_pompoenpittenbrood (Medium) Onze inspirerende trainer Frank van Eerd leert u alles over de productie van ambachtelijke broodsoorten op basis van speltbloem, volkoren speltmeel, zuurdesem en olijfolie als toevoeging. Tijdens deze training komt een groot aantal ambachtelijke en Spaanse broodproducten op basis van spelt aan bod. Ook worden er diverse soorten cakes met én zonder garnituur gebakken op basis van olijfolie.

Na de training bent u niet alleen in staat uw bestaande assortiment brood uit te breiden en beter in te spelen op de wensen van uw klanten, ook bent u in staat om uw bestaande assortiment cakes uit te breiden met verschillende soorten op basis van olijfolie. Verras ze! U kunt na de training namelijk ook zelf allerlei variaties op ambachtelijk brood en olijfolie cakes bedenken en maken.

Meer weten over deze training? Kijk mee met een trainingsdag

Heeft u trainingsvragen, wilt u zich aanmelden of een afspraak maken met één van onze buitendienstmedewerkers om uw opleidingswensen in kaart te brengen? Mail naar training@nbc.nl of bel met NBC Training 0317 - 471285.

Wij staan u graag te woord!

Altijd op de hoogte blijven?