Maak van je nieuwsbrief een bestseller - Hoe zet je e-mailmarketing het beste in?

Foto's: UnSplash.com

E-mailmarketing is nog altijd springlevend. Met een nieuwsbrief bereik je meer mensen dan met je social media-berichten. Hoe zet je e-mailmarketing het best in? Hoe maak je een nieuwsbrief die gelezen wordt?  Het versturen van nieuwsbrieven is onderdeel van e-mailmarketing. E-mailmarketing is een vorm van direct marketing; je treedt met jouw ...
Dossiers
Lees ook
Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

Marketing voor ondernemers met lef

Marketing voor ondernemers met lef

Veel ondernemers proberen klanten te lokken door hun kennis te delen. Helemaal verkeerd schrijft Aartjan van Erkel in zijn nieuwe boek Nummer 1. Hij gelooft dat je niet je kennis gratis moet delen, maar moet entertainen. “Stop met teachen, begin met teasen.”

‘Cool’ energie besparen

‘Cool’ energie besparen

Producten koelen verbruikt aardig wat energie. Zeker met de huidige energieprijzen loont het dus om te bekijken of je daarop kunt besparen. Zorg er echter wel voor dat je aan de warenwettelijke eisen blijft voldoen.