Livestream met chef Graham Mairs - Vipam en IRCA bieden chocolade-inspiratie
Dossiers
Meer over
Lees ook
‘s Werelds beste patissier Roger van Damme is herboren
Roger van Damme werd in 2017 tot ‘Beste patissier van de wereld’ uitgeroepen. Alhoewel al zijn professionele dromen uitkwamen, zit de Nederlander die vooral in België actief is, nog vol ambities. Hij is als herboren uit de coronapandemie gekomen. “Ik wil iets achter laten voor mijn kinderen”. Daarnaast signaleert hij een grote vernieuwingsdrang onder...
‘Ons hele team draagt de naam Vreugdenhil’
Afgelopen november won het team van Bakkerij Vreugdenhil de BakkersVakWedstrijden in Drachten. De bakkerij mag zichzelf een jaar lang de beste brood-, koek- en banketbakker BakkersVakWedstrijden 2021 noemen. “Ons geheim? Alles draait bij ons om kwaliteit, service en teamspirit.”
Sinterklaascampagne Bakeplus goed ontvangen
“Je geeft een klein beetje, je krijgt heel veel terug.” Zo vond een van de deelnemende bakkers. “Een aantrekkelijke, ludieke en vooral toegankelijke actie voor iedere bakker”, noemde Bakeplus de Sinterklaascampagne van 2021, die de leverancier met vijf partners uit de branche organiseerde.