Livestream met chef Graham Mairs - Vipam en IRCA bieden chocolade-inspiratie
Dossiers
Meer over
Lees ook
Dikke chocoladelaag als handelsmerk
Wat doe je als je bonbons te veel hetzelfde vindt smaken? Dan ga je zelf aan de slag en bedenk je een bedrijfsconcept met minder zoete, handgespoten bonbons in een iets groter formaat waarin je echte chocolade proeft. Bij Puccini Bomboni is dat 36 jaar na de start nog steeds het handelsmerk.
Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling
In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.
Bakker Albert voorspelt de verkiezingsuitslag met petit fours
Bakker Albert de Jong uit Zeist speelt op een creatieve manier in op de gemeenteraadsverkiezingen: met een petit four peiling. De afgelopen weken verkocht de bakkerij petit fours met partijlogo’s om te voorspellen welke partijen het populairst zijn in de gemeente. De gebakjes zijn een groot succes, vertelt de bakker. “Dit soort acties zorgen ervoor...