Livestream met chef Graham Mairs - Vipam en IRCA bieden chocolade-inspiratie

Graham Mairs_Dobla

Inspiratie in coronatijd: met een doos bonbons op tafel en de Britse patissier Graham Mairs op het computerscherm stimuleren distributeur Vipam en Italiaans chocolademerk IRCA Nederlandse banketbakkers om nieuwe producten uit te proberen, met cacao in de hoofdrol. Met de door Vipam en IRCA georganiseerde Five senses-tour laat chef ­Graham Mair...
Dossiers
Lees ook
Dikke chocoladelaag als handelsmerk

Dikke chocoladelaag als handelsmerk

Wat doe je als je bonbons te veel hetzelfde vindt smaken? Dan ga je zelf aan de slag en bedenk je een bedrijfsconcept met minder zoete, handgespoten bonbons in een iets groter formaat waarin je echte chocolade proeft. Bij Puccini Bomboni is dat 36 jaar na de start nog steeds het handelsmerk.

Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

Bakeplus presenteert podcast over horeca in de Efteling

In samenwerking met Smaakmakers heeft Bakeplus een podcast opgenomen over de werkwijze van de horeca in de Efteling. De podcast, die bestaat uit twee delen, is te beluisteren op de website van Bakeplus.

Bakker Albert voorspelt de verkiezingsuitslag met petit fours

Bakker Albert voorspelt de verkiezingsuitslag met petit fours

Bakker Albert de Jong uit Zeist speelt op een creatieve manier in op de gemeenteraadsverkiezingen: met een petit four peiling. De afgelopen weken verkocht de bakkerij petit fours met partijlogo’s om te voorspellen welke partijen het populairst zijn in de gemeente. De gebakjes zijn een groot succes, vertelt de bakker. “Dit soort acties zorgen ervoor...