Livestream met chef Graham Mairs - Vipam en IRCA bieden chocolade-inspiratie

Graham Mairs_Dobla

Inspiratie in coronatijd: met een doos bonbons op tafel en de Britse patissier Graham Mairs op het computerscherm stimuleren distributeur Vipam en Italiaans chocolademerk IRCA Nederlandse banketbakkers om nieuwe producten uit te proberen, met cacao in de hoofdrol. Met de door Vipam en IRCA georganiseerde Five senses-tour laat chef ­Graham Mair...
Dossiers
Lees ook
Bakkers in de media – week 16

Bakkers in de media – week 16

Pasen in de bakkerij, 125 jarig jubileum bakker Out en Stichting Ambachtelijke Bakkerij geeft tips voor social media. Wat kwam er de afgelopen week voorbij in de media over de bakkersbranche?

‘Bakkerij moet blijven voelen als warm bad’

‘Bakkerij moet blijven voelen als warm bad’

Jitze Verloop neemt over een paar jaar de bakkerij van zijn ouders over. Hij riep altijd dat dit nooit zou gebeuren, maar nu denkt de 26-jarige daar anders over. Hij is de vierde generatie die De Bakkers van Verloop voortzet. Een gesprek met vader en zoon over de liefde voor de bakkerij en ondernemerschap.

Babbi, 70 jaar intense smaak en pure klasse

Babbi, 70 jaar intense smaak en pure klasse

BEDRIJFSINFORMATIE | In 1952 begon Babbi oprichter Attilio Babbi met zijn droom om de beste producent van ijsgrondstoffen-, hoorntjes en wafeltjes te worden. Nu 70 jaar later, is die droom ruimschoots verwezenlijkt en is het merk Babbi uitgegroeid tot een wereldwijd begrip binnen de wereld van “gelato” en patisserie.