Laat je inspireren door collega’s - van ondernemer tot werkgever

Broodbakker

Foto: Pixabay Als het draait om goede mensen binnen krijgen en houden, sta je als bakker soms voor grote uitdagingen. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, noteerden we vijf inspirerende lessen van collega-ondernemers. “Het is geen rocket science. Het is gewoon een kwestie van morgen beginnen.” Verbindingen leggen, daar draa...
Lees ook
Helft ambachtelijke bedrijven informeert klant onvoldoende over allergenen

Helft ambachtelijke bedrijven informeert klant onvoldoende over allergenen

Veel retail, ambachtelijke en horecabedrijven informeren klanten niet goed over de allergenen in voedsel. Dat concludeert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit op basis van de inspecties van ruim 5.000 bedrijven in 2021.

10 dingen die een bakker van de Efteling kan leren

10 dingen die een bakker van de Efteling kan leren

“Bewandel het creatieve pad.” Zelfbenoemd inspiratiemanager van de Efteling Frans Goenee hield op verzoek van Bakeplus twee dagen lang een zaal vol bakkers een spiegel voor. Het ging over de Efteling, maar Frans’ tips zijn zeker ook van toepassing op de bakkerij (en het dagelijks leven!).

30 jaar EverBake en een nieuwe locatie

30 jaar EverBake en een nieuwe locatie

EverBake Group hield drie dagen lang open huis en Inspiratie Dagen. Hiermee vierde het bedrijf het 30-jarige bestaan. Ook was het gelijk een mooie gelegenheid voor Peter Eversdijk en zijn zonen Thom en Nick om het nieuwe pand in Breda te laten zien. Hier zal in de toekomst een proefbakkerij komen waar EverBake (potentiële) klanten kan ontvangen.