NIEUWEGEIN/HEILOO - Laan Heiloo en Valmar Benelux lanceren op Horecava 2016, Migelateria: een complete, kant-en-klare kleine ijssalon. Het bereiden van hoogwaardig vers ambachtelijk schepijs staat centraal, zonder hoge investering in ijsbereidingsapparatuur. Het concept bestaat uit een schepijsvitrine, een ijsmachine, een complete set basisgereedschappen, ijsbekers, servetten, lepels, smaakplaatjes, instructiekaarten en een promotiepakket. De ondernemer kan direct aan de slag met Migelateria.
Toegankelijk
Het schepijs wordt bereid met de kwalitatief hoogwaardige grondstoffen van Mec3 en is beschikbaar in een groot aantal smaken. Migelateria is heel toegankelijk doordat het geen hoge investeringskosten vraagt. De benodigde apparatuur wordt niet gekocht, maar gehuurd voor een bepaalde periode. Migelateria stelt de ondernemer in staat om het assortiment te verbreden, het rendement te maximaliseren en de winst te verhogen.
Horecava
Het concept Migelateria is voor het eerst te bewonderen op Horecava 2016. Deze vindt van 11 tot en met 14 januari plaats in de RAI in Amsterdam. Laan Heiloo en Valmar Benelux zijn te vinden op stand 10.200, hal 10.