Inschrijving Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

SON - Omroep Brabant gaat voor de inmiddels eenentwintigste keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Bakkers, slagers, thuisbakkers en leerlingen kunnen zich opgeven voor deze wedstrijd. Naast de eeuwige roem, is het voor de bakkerswinkel ook een garantie op een winkel gevuld met worstenbroodliefhebbers tot maanden na de uitreiking. Inschrijven kan tot en met 6 januari 2017 via omroepbrabant.nl/worstenbroodje. De voorrondes vinden plaats op 13 en 14 maart 2017 bij Omroep Brabant te Son.

Mystery Shopper 

Elke deelnemer uit de categorie bakkers en slagers wordt bezocht door de Mystery Shopper. Dit maakt de strijd nog spannender en eerlijker. De consumentenjury zal niet alleen tijdens de finale, maar vanaf dit jaar ook tijdens de voorronde jureren. In maart 2016 is de cultuur van het Brabantse worstenbroodje nog op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed in Nederland geplaatst.

De organisatie van de wedstrijd gebeurt in een samenwerking met Scholengemeenschap De Rooi Pannen, Summa College, Cingel College in Breda, de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging en Omroep Brabant.

   
Lees ook
Plantaardige worstjes en worstenbroodjes op basis van veldbonen

Plantaardige worstjes en worstenbroodjes op basis van veldbonen

Het Nederlandse bedrijf BOON brengt plantaardige worstjes en worstenbroodjes op de markt. Zoals alle producten van BOON zijn ook deze plantaardige worstjes en worstenbroodjes gemaakt van lokale bonen. Veldbonen om precies te zijn.

Finale Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2020 gaat niet door

Finale Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2020 gaat niet door

Vanwege de coronacrisis gaat de finale van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje niet door. Dat maakt de Stichting Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje bekend.

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Vanwege de coronamaatregelen ging de eindpresentatie van de afgestudeerde patissiers van het Summa College in Eindhoven niet door. Dankzij Arthur en Doris de Rouw zijn de showstukken van vijf van deze eindexamenstudenten toch te bewonderen. In de etalage van patisserie De Rouw staan de chocolade showstukken waar de vijf studenten maanden mee bezig zijn...

Broodbakker in Den Haag

Broodbakker in Den Haag

Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het huidige team komt er een functie van allround broodbakker bij. Deze is voor de lange termijn en voor 38 uur per week. In...

Broodbakker omgeving Utrecht

Broodbakker omgeving Utrecht

Wat ga je doen? In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst...

Broodbakker omgeving Zwolle

Broodbakker omgeving Zwolle

Wat ga je doen? In verband met een vrijgekomen positie zoeken wij een broodbakker voor deze bakkerij. Omdat er ruimte is voor verdere opleiding is jarenlange ervaring...