Inschrijving Dutch Pastry Award geopend

LEEUWARDEN - De inschrijving voor de jaarlijkse Dutch Pastry Award is geopend. Het Nederlands Patisserie Team heeft deze inschrijving afgelopen weekend mogen openen. De editie van 2016 heeft als thema ‘Flora en Fauna’, en zal tijdens de Bakkersvak in maart worden gehouden.

Vakwedstrijd

“De Dutch Pastry Award is een vakwedstrijd op hoog niveau”, stellen de organisatoren. “De beste patissiers van Nederland maken een showstuk van uitsluitend eetbare materialen en drie taarten. Deze worden tijdens de Bakkersvak 2016 getoond en gekeurd onder het toeziend oog van de bezoekers van de beurs.” Het Nederlands Patisserie Team zal ook toezien op het patisserieniveau, gezien de winnaar van de Dutch pastry Award het prestigieuze aspirant lidmaatschap krijgt en daarmee dus kan toetreden tot het Nederlands Patisserie Team. Het inschrijfformulier en het wedstrijdreglement is te vinden op de website van het Nederlands Patisserie Team.

Lees ook
Giel Vermeulen wint Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022

Giel Vermeulen wint Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2022

Giel Vermeulen van Bakkertje Deeg is de winnaar van de 25e editie van Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Hij kreeg 23 maart de wisseltrofee in De Rooi Pannen in Eindhoven uit handen van Rob Scheepers, bekend tonprater, entertainer en columnist.

Werkgevers winnaars Dutch Pastry Awards en Beste bonbon zijn trots

Werkgevers winnaars Dutch Pastry Awards en Beste bonbon zijn trots

Lotte van Gorp won maandag 7 maart de Dutch Pastry Award en Marieke ten Have won de Beste bonbon van Nederland. Hun werkgevers Huize van Wely en Wereldbakker Wijnand zijn trots op hun werknemers.

Lotte van Gorp wint Dutch Pastry Award 2022

Lotte van Gorp wint Dutch Pastry Award 2022

Lotte van Gorp won 7 maart de Dutch Pastry Award met haar showstuk gebaseerd op schilderijen van Vincent van Gogh. Noa Vlemmix eindigde als tweede en Ramona Rütti maakte het geheel vrouwelijke podium compleet.