Het nationaal schoolontbijt

Stichting Ambachtelijke bakker_ Het nationaal schoolontbijt

Stichting-Ambachtelijke-bakker_-Het-nationaal-schoolontbijt-300x189 Doet u mee met de 16e editie van het Nationaal Schoolontbijt van 5 t/m 9 november? Ook dit jaar gaan op duizenden basisscholen in heel Nederland meer dan een half miljoen kinderen samen ontbijten. Uw inschrijving houdt in dat u één of meerdere scholen in die week kosteloos voorziet van brood en van de dozen met houdbare en verse producten die we bij u afleveren. U bezorgt alles op de school of scholen op de ochtend van hun ontbijtdag. Met een nieuwe logistiek maken we uw deelname dit jaar een stuk makkelijker. En met uw deelname zet u niet alleen een gezond ontbijt, maar ook uw bakkerij mooi op de kaart!

Vijf voordelen voor uw bakkerij

Waarom zou u deelnemen aan het Nationaal Schoolontbijt? Vooral om te laten zien hoe belangrijk ontbijten met brood is en hoe mooi het bakkersvak is. En dan zijn er nog vijf goede redenen:

  1. U haakt aan bij een landelijk bekend evenement
  2. U komt in direct contact met scholen in uw buurt
  3. Via de scholen bereikt u kinderen én hun families
  4. U kunt op uw winkelvloer laten zien dat u deelneemt
  5. Deelname leent zich voor lokale acties en persaandacht

Hoe doet u mee?

Als deelnemende bakker bent u de ambassadeur van het Nationaal Schoolontbijt. U ontvangt via bijvoorbeeld Beko of Bakeplus in de week voorafgaand aan het Nationaal Schoolontbijt per 25 kinderen een ontbijtpakket met placemats, ouderleaflets, divers houdbaar beleg én – nieuw bij deze editie – een gekoelde doos met versproducten zoals zuivel, margarine, groente en fruit. U krijgt dus alles afgeleverd! En u hoeft dus zelf GEEN aanvullende producten meer aan te schaffen.

U stelt daarna de basis van het ontbijt beschikbaar; versgebakken brood en broodjes. Per 25 ontbijtjes betekent dat:

  • 18 bruine of volkorenpuntjes
  • 18 krentenbollen
  • 2 gesneden volkorenbroden

In de week van het Nationaal Schoolontbijt levert u de pakketten met houdbare en verse ontbijtproducten, samen met het brood, persoonlijk af op de school of scholen van uw keuze. Misschien kunt u dat combineren met een presentatie, een fotomoment voor lokale pers of een uitnodiging om uw bakkerij te bezoeken. Bovendien geven we alle kinderen iets leuks om hun bakker – u dus – achteraf op en creatieve manier te bedanken. Zo wordt uw deelname zichtbaar in uw winkel. Natuurlijk ondersteunen we u ook weer met voorbeeldpersuitnodigingen en –berichten.

Schrijf u vandaag nog in!

Bent u enthousiast geworden? Schrijf u dan zo snel mogelijk in. Dat kan heel eenvoudig via www.schoolontbijt.nl. Bij het inschrijven kunt u direct kiezen uit deelnemende scholen in uw buurt.

Meer informatie

Heeft u vragen? Kijk voor meer informatie op www.schoolontbijt.nl. Mailen of bellen met de organisatie van het Nationaal Schoolontbijt kan natuurlijk ook: info@schoolontbijt.nl of 0317 – 47 12 22.

Lees ook
Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

Nieuwe wet excessief lenen

Nieuwe wet excessief lenen

Op 24 maart 2022 stuurde staatssecretaris Van Rij een wetsvoorstel, waarmee excessief lenen van de eigen vennootschap(pen) wordt aangepakt, naar de Tweede Kamer.

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Bakker Piet houdt vast aan transparantie

Een gloednieuwe bakkerij met lunchroom en vergaderfaciliteiten. Ronny en Esther van der Horst van Bakker Piet verhuisden van een kleine bakkerij in het dorp naar een nieuwe plek aan de rand van Elspeet. Bij de nieuwbouw gold als stelregel dat alles transparant moest zijn.