Geef uw social media kanalen een boost met de gratis Embrosa app!

Embrosa app

  • Embrosa-app-300x169 ©Stichting Ambachtelijke Bakkerij
  • Als bakker bent u goed in uw vak, weet u alles van uw producten, kent u uw klanten en weet u wat er speelt in de regio. Maar misschien vindt u het lastig om actief bezig te zijn met social media? De Stichting Ambachtelijke Bakkerij ondersteunt u hier graag bij en geeft u extra marketingkracht met de Embrosa app!

Waarom actief zijn op social media?

U heeft een verhaal te vertellen. Als u dat op social media deelt, zorgt u ervoor dat klanten uw verhaal kennen, zich aan u en uw producten verbinden en vaker bij de winkel binnenlopen. Uw klanten zijn ook actief op social media, hoe vaker ze u zien, hoe meer ze aan u denken!

Wat moet u posten?

Wij zetten leuke en interessante berichten over brood, banket en de bakkerij voor u klaar in de Embrosa app, zodat u altijd inspiratie bij de hand heeft. Dit zijn kant-en-klare social media berichten die u direct kunt posten. Op Facebook, Instagram en Twitter.

Hoe werkt Embrosa?

U kunt de Embrosa app op dit moment als proef bekijken, u ziet maar enkele berichten.

  • Klik op ‘inspireer mij’ en kies voor het onderwerp ‘bakker’.
  • Klik in het menu rechtsbovenin op ‘bronnen instellen’ om de onderwerpen te kiezen waar u berichten van wilt zien en posten.
  • Om de bronnen op te slaan, registreert u zich gratis.
  • U bent klaar om uw eerste bericht te posten!
  • Om alle beschikbare berichten te zien, kiest u in het menu linksboven voor ‘bladeren’.
  • Ziet u een bericht dat u graag wilt posten? Klik op ‘deel!’.
  • Kies welke afbeelding u wilt gebruiken.
  • Kies de social media kanalen waar u de afbeelding op wilt posten.
  • Klik op het knopje rechts bovenin om de tekst te plakken, de tekst is al gekopieerd. Als u wilt, kunt u de tekst nog zelf aanpassen.

Meld u aan voor de pilot!

Is de Embrosa app ook uw oplossing? Meld u dan nu aan voor de pilot. Dan krijgt u toegang tot veel meer berichten en kunnen we desgewenst een planning voor de hele maand maken. Z0 bent u gegarandeerd aanwezig op Facebook en daarmee in het zicht van uw klanten. Interesse? Meld u aan via info@ambachtelijkebakkerij.nu.

Lees ook
Hoe maak je een goede nieuwsbrief?

Hoe maak je een goede nieuwsbrief?

Een nieuwsbrief is een goed marketingmiddel. Je treedt direct in contact met je klant en bereikt er meer mensen mee dan met je social media-berichten. Maar hoe maak je een nieuwsbrief die gelezen wordt?

Nooit uitgeleerd bij Bakkerij Beerse

Nooit uitgeleerd bij Bakkerij Beerse

Bakkerij Beerse heeft zeven winkels in Alkmaar en omgeving. In totaal werken er zo’n zeventig mensen, vaak al tientallen jaren. Wat maakt deze bakker zo’n aantrekkelijke werkgever? Bakkers in bedrijf maakte een rondje langs de verschillende vestigingen. “De onderlinge band is hecht en we mogen trainingen volgen over grondstoffen en leidinggeven.”

Omzetontwikkeling bakkerswinkels tijdens coronacrisis

Omzetontwikkeling bakkerswinkels tijdens coronacrisis

Beko Advies zet met de Beko OmzetBarometer alle gegevens tijdens de coronacrisis op een rijtje. De omzet van bakkerijen die goed bereikbaar zijn groeide in deze periode, terwijl bakkerswinkels in de grote steden, toeristische centra en grote winkelcentra het moeilijk hebben.

Zelfstandig werkend broodbakker, Groningen

Zelfstandig werkend broodbakker, Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Volendam

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Volendam

Wat ga je doen?In deze fulltime functie voor lange termijn zal je bezig zijn met het bakken van diverse broodsoorten. Door overname is er momenteel behoeft aan extra...

Broodbakker ambachtelijk met aansturende capaciteiten omgeving Arnhem

Broodbakker ambachtelijk met aansturende capaciteiten omgeving Arnhem

Wat ga je doen?Je gaat aan de slag als allround broodbakker waarbij je naast alle reguliere werkzaamheden ook ondersteunt in het aansturen van de bakkers. Hierbij...