• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook Instagram LinkedIn
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Ambacht Grondstoffen & ingrediënten

Foodtrends per branche

11 december 2020 Christiaan van Beemen Michelle de Koning Bianca Roemaat Tanja Veenstra

Naast deze algemene foodtrends, zie je bij bakkers, slagers en visspeciaal­zaken een aantal producttrends. Hier zetten we er een aantal op een rij.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Ambacht
  • Grondstoffen & ingrediënten
Lees ook

Dit zijn de zeven belangrijkste vegatrends voor 2025

Steeds meer mensen laten vlees links liggen in Nederland en kiezen voor een vegetarische of veganistische levensstijl. Restaurants, supermarkten en fastfoodketens spelen hier slim op in met een groeie...
12 februari 2025Dave Bouthoorn

Sigep 2025 toont kansen voor to go-markt

Wat brengt het nieuwe ijsseizoen? Op Sigep 2025 blijkt dat een crunch in het ijs en smaken uit het Midden Oosten (nog steeds) populair zijn. Allergeenvrij is vaker een vaste basiswaarde. Semi-industri...
5 februari 2025Bianca Roemaat

HAN over 25 jaar ontwikkeling en trends in de voedingsindustrie

De HAN opleiding Food & Business bestaat 25 jaar. Reden om stil te staan bij de veranderingen in de voedingsindustrie. In het onderstaande artikel deelt HAN hoe de Nijmeegse opleiding inspeelt op tren...
7 januari 2025Redactie Food
12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

  • 8 SEP 08:00 - 14 SEP 21:00

    Verspillingsvrije Week

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer