Elco Oudshoorn kiest voor multifunctionele machines

Banketbakkerij Roos_foto Naomi_1

Als ondernemer moet je je sterke en zwakke punten kennen, vindt Elco Oudshoorn van Banketbakkerij Roos in Bergen (foto: Naomi Heidinga). Banketbakkerij Roos in Bergen (NH) heeft een kleine productieruimte, waar een maximale omzet wordt gedraaid. Eigenaar Elco Oudshoorn piekert er echter niet over om de productie te verplaatsen naar een industriete...
Lees ook
Verhoog je omzet met verkoop voorverpakt ijs

Verhoog je omzet met verkoop voorverpakt ijs

Ice This Day is op 14 september dit jaar afgetrapt met een workshop over het opbouwen van je eigen merknaam en klantenkring. Hierop volgend deelt Jochem Neyens, de Belgisch-Limburgse eigenaar van De Potter & Oma’s IJs, zijn tips en ervaringen over hoe hij zijn bedrijf liet groeien door de verkoop van bekers ijs bij lokale supermarkten.

‘Ik krijg veel vrijheid’

‘Ik krijg veel vrijheid’

Merle van ’t Oever (19) heeft net haar opleiding afgerond, werkt bij de Stadsbakker in Zwolle en wil ooit haar eigen zaak starten. “Over vijf jaar ben ik rond de 25, dat vind ik wel een mooie leeftijd om mijn eigen patisserie te hebben.”

Patisserie en chocolaterie De Roset opent vierde filiaal in Alkmaar

Patisserie en chocolaterie De Roset opent vierde filiaal in Alkmaar

Vince Spijkerman gaat geen uitdaging uit de weg. Toen hij vlak voor de coronapandemie banketbakkerij De Roset kon overnemen, besloot hij samen met zijn vrouw Krista die kans te grijpen. En toen er een vierde filiaal in Alkmaar op hun pad kwam, deden ze hetzelfde. “Je moet het jezelf niet te makkelijk maken: stilstand is achteruitgang.”