Drie dagen Gastvrij Rotterdam in Ahoy

19 september 2017

Ahoy staat van 18 tot en met 20 september in het teken van Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs trekt echter niet alleen exposanten en bezoekers uit deze stad, maar vanuit heel Nederland. Het is een kleinere versie van de Horecava, die altijd in januari in Amsterdam plaatsvindt.

Er was van alles te doen en te proeven: vis, vlees, brood, patisserie en natuurlijk bijpassende wijnen en andere (alcoholische) dranken. De hele dag waren er in de kookstudio workshops en demonstraties van chef-koks.

De grote foodbedrijven als Hanos en Bidfood waren er. Keukeninrichters, leveranciers en fabrikanten van keukenartikelen, ovens, fornuizen, barecues etc. toonden hun nieuwste modellen.

In de stand van Top Bakkers ligt kleurig groentebrood, in de smaken broccoli, wortel en rode biet. Ze zijn ontwikkeld om met nieuwe smaken te verrassen en geschikt voor vegetariërs. Het brood is in verschillende vormen verkrijgbaar, onder andere bij Bakkerij Pot uit Barendrecht en Bakkerij Remmerswaal.

Altijd op de hoogte blijven?