Download gratis hulpmiddel drogestof berekening

zout

DSC5317-300x199 In het warenwetbesluit ‘Droge stof van brood’ staan de eisen van de hoeveelheid droge stof. Op droge stof produceren moet als het eindgewicht ligt tussen de 350 en 1.000 gram of wanneer het brood een beschermde naam als aanduiding heeft (deze beschermde namen worden weergegeven in de bijlage bij de droge stof berekening). Met behulp van de droge stof berekening kunt u eenvoudig berekenen wat de afweeggewichten moeten zijn.

Download het gratis bestand Gezocht: bakkers voor Bakkerspanel

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Bakker/ operator productie omgeving Nijmegen

Wat ga je doen?Als operator productie draag je zorg voor de producten die worden bereidt in deze bakkerij. We zijn per direct op zoek naar een ervaren bakker/ operator...

Leerling BBL Artisanaal

Leerling BBL Artisanaal

Wat ga je doen?Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Voor de artisanale bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een leerling BBL. Dagelijks...

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Verkoopmedewerker omgeving Groningen

Wat ga je doen?Heb jij altijd al heerlijke brood- en banketproducten willen verkopen? Dan is dit je kans! Een ambachtelijke bakkerij, met meerdere winkels in de...