Doet u mee aan een nieuwe oliebollencompetitie?

Stichting Ambachtelijke Bakker_Oliebollen

Stichting-Ambachtelijke-Bakker_Oliebollen-300x203 Foto: Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Zoals u wellicht heeft gehoord, stopt het AD met de welbekende Oliebollentest. Stichting Ambachtelijke Bakkerij onderzoekt de behoefte en mogelijkheden voor een eigen opzet rondom de oliebollen. Een mooi product in de bakkerijbranche dat u veel klanten en omzet kan opleveren. Wij vernemen graag wat uw gedachten zijn rondom een oliebollencompetitie; anders dan de opzet van de AD Oliebollentest.

Daarom willen we u vragen deze vragenlijst in te vullen. Het zijn enkel 8 korte vragen en het kost maar een paar minuten tijd om die te beantwoorden. Op basis van de reacties en vervolggesprekken komen we bij u terug met een mogelijke nieuwe opzet.

Er zijn meerdere partijen in de branche die wedstrijden/competities overwegen. Uiteraard worden daarbij ook de samenwerkingen onderzocht. Het kan zijn dat u via andere partijen ook een (soortgelijke) enquête ontvangt.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan

Bij voorbaat hartelijke dank voor uw medewerking.

  • Met vriendelijke groet,
  • Sandra Pluim
  • Stichting Ambachtelijke Bakkerij
Lees ook
Alles over speculaas

Alles over speculaas

Speculaas is van oudsher een soort koek die vooral rondom ons Sinterklaasfeest populair is. De laatste decennia is het echter normaal geworden het hele jaar door speculaas te eten. Speculaas wordt voornamelijk in Nederland en België gemaakt en gegeten.

November: onderweg naar de donkere dagen

November: onderweg naar de donkere dagen

In november kun je je snor laten staan, alvast eens je carnavalskleding passen of aanschuiven bij het Nationaal Schoolontbijt. Sinterklaas komt aan en langzaam maar zeker leven we toe naar de kortste dag van het jaar en de donkere dagen voor kerst. Een gezellige periode, met veel mooie lekkernijen van de bakker!

Bakkersbrein organiseert winactie voor medewerkers bakkerijen

Bakkersbrein organiseert winactie voor medewerkers bakkerijen

Wat betekent het precies als een brood volkoren is? Zit er suiker in de gelei op vruchtengebak? En is speltbrood nou glutenvrij of niet? Typische vragen van consumenten, die je als medewerker in een bakkerswinkel vlot zou moeten kunnen beantwoorden. Twijfel je weleens aan je eigen kennis?

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Zelfstandig werkend (desem) broodbakker omgeving Noordwijk

Wat ga je doen?Voor deze kleine ambachtelijke bakkerij zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. Je zal je bezighouden met het totale...

Broodbakker te Groningen

Broodbakker te Groningen

Wat ga je doen?Voor deze bakkerij zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende broodbakker. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Ook...

Operator Productie omgeving Kerkrade

Operator Productie omgeving Kerkrade

Wat ga je doen?Als operator productie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je bereidt deegsoorten, je bedient de machines...