Iba

Dobla presenteert All Time Favorites op iba 2018

9 augustus 2018

Dobla geeft op iba 2018 een vervolg aan Dobla’s Nature Range en Fast Chocolate Experience met de introductie van het thema ‘All Time Favorites’. Internationale chefs steken de All Time Favorites in een nieuw jasje gestoken met onder andere Chocolate Fries, Chic Shakes, de Donut Topper én nieuwe decoraties van de Nature Range. Iba vindt plaats van 15 tot en met 20 september in München.

All Time Favorites

Met de introductie van het thema All Time Favorites brengt Dobla de Fast Chocolate Experience en de Nature Range samen. Beiden concepten zijn gebaseerd op de combinatie ‘verrassend vertrouwd’ dat het volgens onderzoek goed doet. Op de beurs laten internationale chefs zien hoe je een traditioneel concept zoals Fast Food Classics verrassend maakt.

Harm Jansen, Corporate Business Development Director bij Dobla) legt uit: "We zien dat producten verrassend zijn door de combinatie van herkenning en herinnering, hoge kwaliteit en door daarnaast te zorgen dat het plaatje fotogeniek, instagrammable is. Tijdens de IBA worden de bereidingen verzorgd door topchefs waaronder Michel Willaume (World Champion Pastry chef), Graham Mairs (meer dan 54 prijzen in internationale competities gewonnen), Bart de Gans en Maurits van der Vooren."

Dobla op iba

De Duitse markt is altijd belangrijk geweest voor Dobla. Jansen vertelt dat Dobla de bezoekers van iba wil inspireren door rekening te houden met de consumententrends. "Op iba 2018 willen we onze innovatieve en hoogwaardige assortimenten introduceren voor het brede professionele publiek en nieuwe klantensegmenten aanboren." Hij vertelt dat tijdens iba naast de nieuwe producten interessante animaties zullen verschijnen. Wat dit precies inhoudt blijft voorlopig een verrassing.

Het familiebedrijf Dobla is sinds de oprichting in 1950 uitgegroeid tot een mondiale speler op de markt voor chocolade decoraties. Daarbij onderscheidt Dobla zich met een assortiment handgemaakte decoraties. Dobla heeft ongeveer. 450 medewerkers en levert aan klanten in meer dan 100 landen. Het hoofdkantoor van Dobla staat in Heerhugowaard. Daarnaast is er een Dobla Store en museum in Alkmaar en vestigingen in België, de Verenigde Staten, Vietnam en Hong Kong.

Lees ook:

 

Altijd op de hoogte blijven?