Covers-Bakwerk-300x205 De Stichting Ambachtelijke Bakkerij publiceert vier keer per jaar haar eigen magazine Bakwerk. In dit consumentenmagazine profileren we de ambachtelijke bakker nadrukkelijk als kennisspecialist en smaakheld. 

Door Stichting Ambachtelijke Bakkerij

In Bakwerk staat alles over de laatste trends op brood- en banketgebied, de lekkerste recepten en handige weetjes over brood, banket en chocolade.

Delen via Facebook

Alle artikelen uit Bakwerk vindt u op onze website. Deze kunt u via Facebook delen met uw klanten. Maar hoe moet dat nu precies, een artikel delen? Met deze stappen gaat dat heel gemakkelijk:

 1. Ga naar www.ambachtelijkebakker.nu.
 2. Klink rechtsboven in beeld op INLOGGEN.
 3. Vul uw username en wachtwoord in.
 4. Ga met uw cursor op Magazine staan in de blauwe menubalk bovenaan de pagina. 
 5. Klik in het uitklapmenu op Online lezen.
 6. Op deze pagina kunt u Bakwerk online lezen. Scroll naar beneden, daar vindt u de losse artikelen.
 7. Klik bij één van deze artikelen op Lees meer.
 8. Op deze pagina vindt u het hele artikel. Kopieer nu de link in de url-balk. Deze begint altijd met: www.ambachtelijkebakkerij.nu/magazine-bakwerk/online-lezen 
 9. Open in een nieuw venster of nieuwe pagina www.facebook.com
 10. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op aanmelden (als u nog geen account heeft op Facebook, moet u zich eerst registreren).
 11. Ga vanuit uw persoonlijke account, naar uw bedrijfspagina. Deze vindt u door op het het zwarte pijltje rechtsboven aan de pagina te klikken.
 12. Schrijf een bericht en voeg de link toe die u bij stap 8 kopieerde in de url-balk. Een voorbeeld is:Gun je oude boterham een tweede leven! Met oud brood kun je namelijk de lekkerste gerechten op tafel toveren. Broodchips bijvoorbeeld. Lees voor inspiratie dit artikel in #Bakwerk: http://ambachtelijkebakkerij.nu/magazine-bakwerk/online-lezen/gun-je-boterham-een-tweede-leven
 13. Kies de juiste pagina en klik op publiceren.
 14. Gefeliciteerd! U heeft zojuist een artikel uit Bakwerk gedeeld via uw bedrijfspagina op Facebook. De consument hoeft niet in te loggen op de website om het artikel te lezen.

Succes met het delen van lekkere recepten en andere interessante artikelen uit Bakwerk! Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Altijd op de hoogte blijven?