Debic Croissantboter, de ideale boter voor het maken van getoerd gerezen deeg

WEB_Bakkers in bedrijf FrieslandCampina_Debic Croissant Boter

Het is Dré Eversteijn een doorn in het oog: ambachtelijke bakkers die dezelfde croissants inkopen als de supermarkt. “De strijd om de laagste prijs ga je niet winnen. Profileer jezelf als versspecialist! Maak je eigen getoerd gerezen deeg. Dáármee maak je het onderscheid. Lees ook het artikel ‘In een goede croissant kun je de laagjes tellen’.

  • &feature=youtu.be
  • Lees alles over boter in ons dossier!
Lees ook
Zeelandia en InnoV bundelen de krachten met de nieuwste glutenvrije oplossingen

Zeelandia en InnoV bundelen de krachten met de nieuwste glutenvrije oplossingen

Zeelandia en het Ierse InnoV zijn een exclusieve samenwerking- en licentieovereenkomst aangegaan op het gebied van glutenvrij en andere ‘Free From’-oplossingen rondom de duurzaamheid trends in de bakkerijmarkt.

Recept: Ambachtelijke croissants

Recept: Ambachtelijke croissants

Er zijn niet zoveel bakkers die hun croissants – van oorsprong een Weens broodje dat zijn huidige vorm kreeg in het Parijs van de negentiende eeuw – nog zelf maken, maar Renske Huyben doet dat wel, met veel plezier.

Plantaardige vervanger van slagroom

Plantaardige vervanger van slagroom

Vegan is een trend. En daar ligt voor bakkers en patissiers een uitdaging. Ingrediënten als slagroom en eieren lijken onmisbaar. Toch komen er steeds meer producten op de markt die bakkers op weg helpen bij het vegan bakken. Een voorbeeld is Vegantop van Debic.