• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Machines & Apparatuur

De machine achter de bakker

4 september 2020 Naomi Heidinga
PREMIUM
De Compo 3000 is een grondstof­afweegsysteem van Rittershaus.

Automatisering, duurzaamheid en efficiency zijn de belangrijkste thema’s binnen de wereld van de bakkerijmachines. Met minder handjes toch een ambachtelijk en onderscheidend product maken, en het liefst de hele dag vers. De nieuwe generatie bakkers werkt liever niet ’s nachts. Er zijn geen grote vernieuwingen, maar wel trends die doorzetten, vertellen leveranciers van bakkerijmachines.

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Machines & Apparatuur
Meer over
  • Apparatuur
  • Spronk Bakkerijmachines
  • Koma
  • Technisch Buro Rittershaus
  • Ter Haar Bakkerijmachines
Lees ook

Wat zijn de wettelijke eisen voor onderhoud en aanschaf van apparatuur?

Tegenwoordig is het verstandig om bij de aanschaf van een nieuw apparaat in je bedrijf ook goed te kijken naar verplichte regelgeving. Waar moet je op letten met betrekking tot een CE-markering, v...
18 juli 2023Yvon Bemelman

Vertrouwde service in een modern jasje

Op 13 april zijn de overnamepapieren getekend: Ter Haar Bakkerijmachines uit Nijverdal is nu in handen van Mark en Maarten ter Haar. Zij staan te popelen om het familiebedrijf, in 1968 opgericht do...
16 mei 2023partner content

De mogelijkheden van 3D Printing voor de voedingsmiddelenindustrie

3D Printing biedt veel mogelijkheden voor de voedingsmiddelenindustrie. Zo kan deze relatief nieuwe techniek gebruikt worden voor de productie van hoogwaardige onderdelen voor machines, vertelt Eva...
20 april 2023Marieke Pols
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Superaanbieding

Superaanbieding

Superaanbieding! Ontvang 1 jaar Bakkers in bedrijf voor slechts €19,99  ex. btw. 

Aanvragen

Agenda

  • 17 oktober - 17 oktober

    Exclusieve pastry-demo met Dimitri Salmon

  • 8 januari - 11 januari

    Horecava 2024

  • 20 januari - 24 januari

    Sigep 2024

Bakkers in bedrijf © 2023 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer