• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten

Brouwgraan wordt bakkersproduct

28 januari 2025 MaGie Creations
Featured image
PREMIUM
GRONDSTOFFEN | Brouwgraan is in opmars. Maar wat is het? En wat kan de bakkersbranche ermee? We vroegen het aan Madeleine Gielens en Jan-Aart Schuld.

Circulariteit is een heet hangijzer. Ook in de bakkerijsector. Onlangs maakten bakker Jan-Aart Schuld en Madeleine Gielens van MaGie Creations bekend dat ze samenwerken om van een reststroom uit de bierbrouwerij een koolhydraatarm bakkers- product te maken. Daarbij draait het om brouwgraan. Naast duurzaamheid blijkt het smaakvolle producten met meer voedingswaarde op te leveren. 

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
Lees ook

Dossche Mills versterkt positie in het ambacht

Dossche Mills neemt de commerciële activiteiten ambacht over van grondstoffenleverancier Ceres. “De artisanale markt is van groot belang voor Dossche Mills, en deze overname biedt ons de kans om onze ...
29 januari 2025Redactie Bakkers in bedrijf

GoodMills introduceert plantaardige eiwitmix

Meer eiwitten in voeding is een trend. GoodMills Innovatie springt hier op in met de nieuwe plantaardige eiwitmix GoWell Tasty Protein. Voedselproducenten kunnen met deze mix claims als ‘rijk aan eiwi...
29 januari 2025

MaGie Creations zet in op meer brouwgraan in 2025

MaGie Creations trapt het jaar af met een nieuwe strategische samenwerking met De Bakkers Combinatie. Bezoekers van de Horecava konden de eerste producten met het brouwgraan proeven. En daar blijft he...
21 januari 2025Marieke Pols
<<<23456>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 18 MEI 04:00 - 22 MEI 23:00

    IBA Trade fair 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer