• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten

Brouwgraan wordt bakkersproduct

28 januari 2025 MaGie Creations
Featured image
PREMIUM
GRONDSTOFFEN | Brouwgraan is in opmars. Maar wat is het? En wat kan de bakkersbranche ermee? We vroegen het aan Madeleine Gielens en Jan-Aart Schuld.

Circulariteit is een heet hangijzer. Ook in de bakkerijsector. Onlangs maakten bakker Jan-Aart Schuld en Madeleine Gielens van MaGie Creations bekend dat ze samenwerken om van een reststroom uit de bierbrouwerij een koolhydraatarm bakkers- product te maken. Daarbij draait het om brouwgraan. Naast duurzaamheid blijkt het smaakvolle producten met meer voedingswaarde op te leveren. 

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
Lees ook

Elvis wint eerste editie NK Broodbeleggen

De winnaar van de eerste editie NK Broodbeleggen is bekend. Melloney Lapidaire gaat er met haar Broodje Elvis met de titel vandoor. “Nederland heeft ons echt verrast met alle verrassende broodjes. Van...
4 februari 2025

Top 5 artikelen Bakkers in bedrijf januari 2025

CAO Industriële Bakkerijen, Visie 2025, de lekkerste croissant en NK Broodbeleggen. Wat waren de afgelopen maand de meest gelezen artikelen op Bakkers in bedrijf? Dit is de top vijf van januari 2025.
3 februari 2025

Inspiratie en innovatie in het ambacht

Op 9, 10 en 11 maart 2025 komt de Nederlandse bakkerij- en ijsbranche samen in Evenementenhal Gorinchem voor Bakkersvak & IJs-Vak. Dit jaarlijks evenement is hét moment voor vakgenoten om elkaar te on...
29 januari 2025partner content
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 18 MEI 04:00 - 22 MEI 23:00

    IBA Trade fair 2025

  • 11 JUN 10:00 - 12 JUN 22:00

    Vision, Robotics & Motions

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer