• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten

Brouwgraan wordt bakkersproduct

28 januari 2025 MaGie Creations
Featured image
PREMIUM
GRONDSTOFFEN | Brouwgraan is in opmars. Maar wat is het? En wat kan de bakkersbranche ermee? We vroegen het aan Madeleine Gielens en Jan-Aart Schuld.

Circulariteit is een heet hangijzer. Ook in de bakkerijsector. Onlangs maakten bakker Jan-Aart Schuld en Madeleine Gielens van MaGie Creations bekend dat ze samenwerken om van een reststroom uit de bierbrouwerij een koolhydraatarm bakkers- product te maken. Daarbij draait het om brouwgraan. Naast duurzaamheid blijkt het smaakvolle producten met meer voedingswaarde op te leveren. 

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
Lees ook

Duurzaamheidsprogramma Cacao-Trace

Cacao blijft een uitdagende markt. De oogst is arbeidsintensief, het werk zwaar en de opbrengst laag. Om niet alleen de kwaliteit van cacao maar ook het leven van cacaoboeren op de plantages te verbet...
31 maart 2025Linda van 't Land

COLOMBA FEESTBOL Maakt Pasen extra feestelijk

COLOMBA FEESTBOL is de luxe, ambachtelijke lekkernij om de Paasdagen compleet te maken. De Bonne Brioche rspo sg bestaat uit een smaakvolle basis, in combinatie met het verfijnde Panettone flavour van...
25 februari 2025

Innovatie

In de wereld van de ambachtelijke bakkerij draait alles om kwaliteit, vakmanschap en natuurlijk de lekkerste producten, maar ook binnen de bakkerijsector zijn er veranderingen die de toekomst van de b...
19 februari 2025Marie-Hélène Zengerink
12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 18 MEI 04:00 - 22 MEI 23:00

    IBA Trade fair 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer