Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bakeplus_Bob Sars

Bob Sars gaat vanaf 1 maart aan de slag als algemeen directeur van Bakeplus. Hij volgt Edwin Wentink op, die mei 2018 na 2.5 jaar vertrok bij het bedrijf. De overige directieleden commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns namen zijn taken over. Sars, Merk en Steuns gaan vanaf maart gezamenlijk leiding geven aan de verdere ontwikkeling van Bakeplus.

Sars heeft ruime ervaring in de foodbranche. Zo werkte hij onder andere voor Rhumveld Winter & Konijn en Quote Foodproducts. De afgelopen jaren was hij Algemeen Directeur bij Bake Five.

De familie Sars en Bakeplus delen een geschiedenis. De familie stond aan de wieg van het bedrijf en verschillende familieleden stonden aan het roer. Bakeplus laat daarom in een persbericht weten dat zij er van "overtuigd dat ze in de persoon van Bob Sars een algemeen directeur hebben gevonden die weet wat goed is voor het bedrijf en zeker ook voor haar relaties."

Bakeplus is leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven. Het bedrijf bestaat bijna 85 jaar.

Lees ook
De ijsactiviteiten van Bakeplus

De ijsactiviteiten van Bakeplus

Op Bakkersvak trapte Bakeplus het ijsseizoen van 2019 af. Met twee nieuwe ijsbereiders, 32 nieuwe recepten en drie nieuwe smaken is de grondstoffen leverancier er klaar voor. Door de overname van Gelato+ per 1 januari 2019 is het team van Bakeplus uitgebreid met ijsbereiders Giuseppe Pistone en Hans van der Maas. "Een prachtige...

Bakeplus introduceert campagne ‘Goed gevuld het jaar door’

Bakeplus introduceert campagne ‘Goed gevuld het jaar door’

Op Bakkersvak gaf Bakeplus de aftrap van de campagne; ‘Goed gevuld het jaar door!” Hiermee wil de grondstoffenleverancier bakkers inspireren om meer met vergeten ingrediënten te doen.

Vooruit met de bakker!

Vooruit met de bakker!

Ook in 2019 kunnen bakkers weer aan de slag met het interactieve ondersteuning traject 'Vooruit met de bakker!'. Dit traject bestaat uit het verschillende diensten die de bakker ondersteunen bij veelvoorkomende uitdagingen. Een van de modules is 'Ken je klant'. Deze module bestaat uit een klantenherkomstanalyse, een bakkersonderzoek en een workshop....

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

Broodbakker / productiemedewerker omgeving Utrecht

In deze fulltime functie (38 werkuren) zal je werken in wisselende diensten. De werktijden zijn overdag van 10:00 – 18:00 uur en in de nachtdienst start je...

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

Meewerkend voorman inpak 2 ploegen te Nijverdal

In deze fulltime aansturende functie zal je zorg dragen voor het inpakproces binnen de bakkerij. Samen met de dagelijkse leiding zorg je voor het juist instrueren...

Commercieel medewerker binnendienst omgeving Amsterdam

Commercieel medewerker binnendienst omgeving Amsterdam

In de deze uitdagende functie zal jij je bezighouden met verkoop van ambachtelijke brood en banketproducten aan diverse afnemers van vliegtuigcateraars tot hotelketens...