Pandriks Bake Off B.V. en zusterbedrijf Bio Breadness uit Duitsland introduceren een nieuwe merk afbakbroodjes Slooow. De broodproducten van Slooow zijn 100 procent biologisch en worden op de steenoven gebakken. Er komen vijf soorten op de markt: een meergranen baguette, een witte baguette, ciabattabroodjes, rusti tarwe volkoren en pompoenbroodjes.
Het belangrijkste ingrediënt van Slooow is tijd. Vandaar de naam Slooow. Het past binnen de filosofie van Pandriks: ‘goede dingen kosten tijd’. De producten van Slooow krijgen dan ook de tijd om te rijzen. Al met al zijn de producten meer dan 24 uur onderweg en worden gebakken op een stenen oven. Alle producten zitten in een zuurstofarme verpakking en hebben een houdbaarheid van maximaal 60 dagen. Consumenten kunnen de broodjes in elke huishoudelijke oven in 8 tot 10 minuten afbakken.
"Slooow voert biologische brood producten onder haar merk waarvan de gehele supply keten geheel in eigen beheer is en compleet transparant” benadrukt Peter van den Berg, CEO Pandriks Group. “Het zijn biologisch brood producten die gemaakt zijn van 100 procent natuurlijke ingrediënten, zonder enige toevoegingen en allemaal bereidt met desem”.