Bijeenkomst Genootschap voor de Bakkerij over ‘grip op grondstoffen’

foto’s: Michelle de Koning, Pixabay

“Ik klop al dertig jaar mijn eigen slagroom met 8% suiker. Maar waarom kan ik dat nog steeds niet krijgen bij mijn leverancier?”, vraagt Robèrt van Beckhoven, gastheer van de voorjaarsbijeenkomst van het Genootschap voor de Bakkerij. Eind mei spraken de leden van het Genootschap Bij Robèrt in Oisterwijk over het gebruik va...
Dossiers
Lees ook
‘Krampachtig vasthouden wat je hebt, beperkt je in je ondernemerschap’

‘Krampachtig vasthouden wat je hebt, beperkt je in je ondernemerschap’

Blik op de toekomst, daar ging het om bij de bijeenkomst van het Genootschap voor de Bakkerij. Het businessmodel van de bakkerij vergt aanpassing aan de nieuwe economische werkelijkheid. Bakker en ondernemer Jan Aart Schuld en akkerbouwer Cornelis Mosselman helpen je op weg.

Businessmodel bakkerij aanpassen aan nieuwe economische werkelijkheid?

Businessmodel bakkerij aanpassen aan nieuwe economische werkelijkheid?

Dinsdag 1 november aanstaande organiseert het Genootschap voor de Bakkerij een bijeenkomst bij Jan Aart Schuld in Oldebroek. Het thema van de bijeenkomst is deze keer heel actueel: het businessmodel van de bakkerij vergt aanpassing aan de nieuwe economische werkelijkheid. Wat zijn de mogelijkheden?

Investering van half miljoen voor rose&vanilla

Investering van half miljoen voor rose&vanilla

Brave New Food Investments investeert ruim een half miljoen euro in rose&vanilla. De patisserie wil deze investering gebruiken voor de uitbreiding van de capaciteit en verkooplocaties, en productinnovaties.