Belgian Chocolate School geopend in Antwerpen

30 november 2017

Al meer dan 30 jaar houdt Chocolate World de Belgische eer hoog en biedt het een uitgebreid assortiment aan vormen en apparatuur voor exclusieve chocoladeproducten aan. Chocolate World is uitgegroeid tot wereldwijd marktleider op het gebied van polycarbonaat pralinevormen voor de professionele chocolatier. Nu, bijna tien jaar later, introduceren het bedrijf met trots de Belgian Chocolate School.

In deze school bieden de inhouse-chefs en -patissiers hun expertise en kunde aan. In de Belgian Chocolate School in Antwerpen leren zij face-to-face de kneepjes van het chocolatiersvak aan. Alle aspecten van producten en creaties in chocolade komen aan bod. Van handmatig tempereren en mouleren tot kunstzinnig beeldhouwen in chocolade tot de tips & tricks van enroberen, decoreren en smakelijke vullingen.

Chocolate World biedt deze privécursussen op individuele basis en op maat aan. In overleg stellen ze samen flexibel de inhoud, de dag én het tijdstip van de cursus vast.

Altijd op de hoogte blijven?