Begraven

Sander Bertens

Sander-Bertens-225x300 We horen het allemaal zo vaak en zeggen het zelf ook regelmatig… Had ik maar, of als ik dat had geweten dan… Herkenbaar? Tja, als we het allemaal zouden weten, dan had de wereld er heel anders uitgezien. Of weten we dat eigenlijk helemaal niet?

Innoveren is de kracht achter jouw succes en dat van de organisatie waarvoor je werkt. Dat is hard werken met vallen en opstaan waarin je de dromen en ideeën nastreeft. Ik was zelf niet het grootste bakkerstalent tijdens mijn opleidingsjaren, maar ik maakte het verschil met hard werken en mijn creatieve, en vooral ‘gekke ideeën. Waren ze altijd een succes of haalbaar? Nee, absoluut niet! Maar ik bakte ze altijd uit en wist collega-bakkers te raken met de ideeën waardoor we samen vaak tot goede producten of concepten kwamen. Mensen gingen in mij geloven en hebben mij de kans gegeven om het verschil te mogen maken met het creatief denken en doen.

Het klinkt cliché, maar door in jezelf te geloven, kun je meer bereiken dan je denkt. Zo maak ik nog iedere dag mijn dromen waar. Dus innoveer en ga het te doen! Je hebt namelijk bij innovatie niets te verliezen, als het namelijk mislukt dan ben je net zover, kostte het alleen wat tijd, kunnen we zeggen dat we het geprobeerd hebben en hoeven we ze niet te begraven.

Why the graveyard is the richest place on earth

“Doordat we weinig innoveren is dit de plek waar alle hoop en dromen liggen die nooit werden vervuld, de boeken die nooit werden geschreven, de nummers die nooit werden gezongen, de uitvindingen die nooit werden gedeeld omdat iemand te bang was om die eerste stap te nemen, door zijn problemen niet te delen, of vastbesloten was om zijn droom voor zichzelf te houden.”

- Les Brown, motivational speaker

Lees ook
Inschrijving Horecava Innovation Award 2020

Inschrijving Horecava Innovation Award 2020

De inschrijving voor de Horecava Innovation Award 2020 is geopend. Voor de twintigste keer wordt deze prijs uitgereikt aan het meest innovatieve product, dienst of concept in de foodservice branche. Tot en met 18 oktober kunnen bedrijven zich hiervoor inschrijven.

GoodMills Innovation presenteert nieuwe producten

GoodMills Innovation presenteert nieuwe producten

GoodMills Innovation, een divisie van GoodMills Group, presenteert eind juni op de beurs Snackex een vijftal nieuwe producten: RutinX, Snow wheat, Snow spelt, Snackmaxx en YePea. Snackex is een internationale beurs in Barcelona gericht op hartige snacks. Met de nieuwe producten probeert GoodMills Innovation in te spelen op de wensen van de markt.

Aftrap van de Amsterdam Food Pitch 2019

Aftrap van de Amsterdam Food Pitch 2019

De Kweker organiseert dit jaar voor de tweede keer de Amsterdam Food Pitch. De editie van 2019 begint met een kick-off op 25 januari. Dan wordt de inschrijving geopend en zijn de finalisten van afgelopen jaar aanwezig met hun producten. In 2018 ging De Kweker voor het eerst op zoek naar naar het meest innovatieve en lekkerste foodproduct van het jaar....

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Banketbakker ambachtelijke bakkerij omgeving Haaksbergen

Wij zijn op zoek naar een banketbakker die kwaliteit hoog in het vaandel staan heeft en in staat is om zijn of haar collega`s te motiveren. Je komt in een moderne...

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Banketbakker industrie omgeving Arnhem FT

Na een gedegen inwerkperiode op de diverse lijnen productsoorten weet je precies hoe de verschillende processen lopen binnen de banketbakkerij. Het vervaardigen...

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

Productieleider banketbakkerij (meewerkend) Friesland

De productieleider zorgt voor een juiste planning van medewerkers en een juiste aansturing voor de dag. Daarnaast zie je toe op de kwaliteit en hygiëne op de...