Barry Callebaut opent twintigste Chocolate Academy

ChocoGelato Lab

Barry Callebout heeft de twintigste vestiging van de Chocolate Academy geopend in Milaan, Italië. Aan het hoofd van de academie staat Davide Comaschi, de winnaar van de World Chocolate Masters 2013.

ChocoGelato Lab

De Chocolate Academy in Milaan is een onderwijs en trainingscentrum. Professionals van alle niveaus leren hier nieuwe technieken, trends en chocolade-recepten voor de Italiaanse markt.

Daarnaast onderscheidt Milaan zich van de andere Chocolate Academies met ambachtelijk chocolade-ijs. Het is de bedoeling dat Milaan het wereldwijde centrum voor chocolade-ijs wordt. Daarom staat het eerste ChocoGelato Lab hier. In dit Lab wordt ambachtelijk Italiaans ijs gemaakt met echte chocolade.

Milaan

Milaan heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot de Italiaanse chocoladehoofdstad. De Salon du Chocolat, de Italiaanse editie van de prestigieuze Parijse kermesse, vindt dan ook hier plaats. Daarom heeft Barry Callebaut Milaan ervoor gekozen om in Milaan de twintigste Academy te bouwen.

 
Lees ook
Carlz presenteert de Haagse Plak

Carlz presenteert de Haagse Plak

Carlz brengt een nieuw product op de markt, de Haagse Plak. Een luxe cadeaubox met twee Haagse repen. De Haagse Plak is het derde Haagse chocoladeproduct van Carlz. Eerder lanceerde de ondernemer De Haagse Bal (de stadsbonbon van Den Haag) en de Haagse Kusjes.

Vipam en SVM Bakery Machines introduceren compleet chocolade concept

Vipam en SVM Bakery Machines introduceren compleet chocolade concept

Vipam en SVM Bakery Machines werken samen om zowel de startende als de ervaren chocolatier te voorzien van een compleet chocolade concept. Vipam levert de chocolade, SVM levert de machines en geeft advies.

Livestream met chef Graham Mairs - Vipam en IRCA bieden chocolade-inspiratie

Livestream met chef Graham Mairs - Vipam en IRCA bieden chocolade-inspiratie

Inspiratie in coronatijd: met een doos bonbons op tafel en de Britse patissier Graham Mairs op het computerscherm stimuleren distributeur Vipam en Italiaans chocolademerk IRCA Nederlandse banketbakkers om nieuwe producten uit te proberen, met cacao in de hoofdrol.

Zelfstandig werken broodbakker omgeving Zwolle

Zelfstandig werken broodbakker omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...

Broodbakker ambachtelijk te Rotterdam

Broodbakker ambachtelijk te Rotterdam

Wat ga je doen?In deze fulltime functie zullen de werkzaamheden bestaan uit allround productie binnen de bakkerij. Je zal je bezig houden met zowel groot als kleinbrood....

Allround bakker omgeving Veendam

Allround bakker omgeving Veendam

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Veendam zijn we op korte termijn op zoek naar een allround bakker. Het betreft een fulltime functie...