Bakkersbrein organiseert winactie voor medewerkers bakkerijen

logo-bakkersbrein

Wat betekent het precies als een brood volkoren is? Zit er suiker in de gelei op vruchtengebak? En is speltbrood nou glutenvrij of niet? Typische vragen van consumenten, die je als medewerker in een bakkerswinkel vlot zou moeten kunnen beantwoorden. Twijfel je weleens aan je eigen kennis? Speel dan regelmatig de quiz Bakkersbrein, speciaal gemaakt voor medewerkers van bakkerijen.

De Stichting Ambachtelijke Bakkerij heeft samen met de Nationale Bakkerij Academie (NBA) een app ontwikkeld, die speciaal is bedoeld voor medewerkers van bakkerijen. De app heet Bakkersbrein en is gratis te downloaden in zowel de appstore (IOS) als de playstore (Android).

Bakkersbrein is een quiz waarmee jouw kennisniveau wordt gemeten. Binnen tien verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld Chocolade, Hygiëne en Verpakken & bewaren, beantwoord je in de app tien verschillende vragen. Spelenderwijs vergroot jij je kennis. En dat niet alleen: je maakt dikwijls ook nog eens kans op mooie prijzen. In de maand oktober organiseert Bakkersbrein opnieuw een winactie, waarmee je interessante waardebonnen naar keuze kunt winnen.

Levels

Bakkersbrein

De kennisquiz Bakkersbrein is verdeeld over verschillende functies en levels. Er is een spel voor verkoopmedewerkers, die in de app hun kennis kunnen toetsen over onderwerpen die spelen op de winkelvloer. Denk bijvoorbeeld aan productkennis, hygiëneregels en de omgang van klanten. Voor deze verkoopmedewerkers zijn twee verschillende levels ontworpen: voor beginners en voor gevorderde spelers.

Bakkersbrein is er daarnaast ook voor productiemedewerkers. Zij kunnen een quiz spelen die allerlei vragen behandelt over de bakkerij en de productieruimte. Hoe is je kennis van processen, wat weet je van apparatuur en hoe bewaar je diverse ingrediënten?

Bedrijfsspecifieke categorie

Door mee te spelen met Bakkersbrein vergroot je je kennis. Tegelijkertijd meet je spelenderwijs je krachten met je collega’s. En dat is des te leuker in de elfde categorie, die ieder bedrijf zelf kosteloos kan toevoegen. De tien vragen in deze categorie gaan specifiek over jullie eigen bedrijf. Ze kunnen bijvoorbeeld gaan over hoe jullie omgaan met ziekmeldingen, wie je moet bellen als de NVWA ineens op de stoep staat of in welke verpakking jullie specialiteit moet worden verpakt.

In de quizapp verschijnen bovendien iedere maand nieuwe, actuele vragen. Deze passen bij de actualiteiten en houden de app afwisselend en actueel. In de maand oktober vind je veel vragen in Bakkersbrein over de voorbereidingen op december. Ben jij al klaar voor de drukste periode van het jaar?

Winactie oktober

Het loont de moeite om komende periode mee te spelen met Bakkersbrein. De medewerker die in oktober de hoogste score behaald (en het snelst alle vragen heeft beantwoord), wint namelijk een interessante prijs. En niet alleen de allerbeste medewerker wordt beloond. Er zijn mooie waardebonnen naar keuze te verdelen onder een top-3 van medewerkers.

Speel daarom nu ook mee met Bakkersbrein! Meld je aan met jullie eigen campagnecode en beantwoord alle vragen zo snel mogelijk. Wie weet neemt de Stichting Ambachtelijke Bakkerij dan binnenkort contact met jou op. 

Meespelen in oktober
Wil jij ook met Bakkersbrein meespelen in oktober en kans maken op mooie prijzen? Download de app, gebruik jullie eigen campagnecode en speel mee. We zijn benieuwd naar jouw antwoorden! Weet je de code niet? Vraag deze op via info@ambachtelijkebakkerij.nu.

Het gebruik van Bakkersbrein en het toevoegen van een extra, gepersonaliseerde categorie zijn geheel kosteloos. De app is gratis te downloaden in de App Store (IOS) of de playstore (Android). Kijk ook eens op www.bakkersbrein.nl!

Stichting Ambachtelijke Bakkerij

Op de website van de Stichting Ambachtelijke Bakkerij is veel informatie te vinden voor ambachtelijke brood- en banketbakkers. Maar de site is ook heel interessant voor jou als medewerker. Er is bijvoorbeeld van alles te lezen over omgaan met klanten, inrichten van de winkel en de meest gemaakte fouten op de winkelvloer. Kijk daarom ook eens op onze site www.ambachtelijkebakkerij.nu en vraag je werkgever om jullie inlogcode.

Lees ook
Finale Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2020 gaat niet door

Finale Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2020 gaat niet door

Vanwege de coronacrisis gaat de finale van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje niet door. Dat maakt de Stichting Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje bekend.

Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Bakker Gerard Hardeman van biologische bakkerij Gerard en Suus zoekt naar een goede methode om meer zuurstof toe te voegen aan leidingwater. In zijn ervaring zorgt het gebruik van zuurstofrijk water bij het brood bakken voor beter deeg en smaakvol brood. Wie experimenteert met hem mee?

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

De nieuwe zomercatalogus van Dekom is verschenen. Bakkers, patissiers en chocolatiers kunnen deze downloaden op de website van de decoratiespecialist. Dekom is leverancier van decoraties voor bakkerijen, horeca en industrie.

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Zelfstandig werkend broodbakker omgeving Arnhem gezocht

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Arnhem zijn op korte termijn op zoek naar een zelfstandig werkend broodbakker. De werkzaamheden...

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Deegmaker productie omgeving Zoetermeer

Wat ga je doen?Voor een bakkerij in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar deegmakers in de productie. Werkzaamheden: > Afwegen, mengen en kneden van de(hulp)grondstoffen...

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Broodbakker ambachtelijk omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...