Bakkerij Dick ten Broeke bestaat 100 jaar

Jubileum Dick

Lochems meest bekende warme bakker bestaat dit jaar honderd jaar. Daarom is het feest bij Warme Bakker Dick ten Broeke in oktober. Er worden diverse leuke acties georganiseerd. “Maar we beginnen met een fietstocht op zaterdag 24 juni”, vertelt eigenaar Dick ten Broeke. De afstand van de tocht is, heel toepasselijk, honderd kilometer.

Fietstocht

Dick ten Broeke is al lange tijd lid van Lochemse Wieler Club De Paaschberg. Daarnaast is hij met zijn bakkerij tevens hoofdsponsor. “Ons lustrum leek mij een uitstekende gelegenheid om een fietstocht aan te koppelen.” Het bestuur van LWC De Paaschberg is net zo enthousiast als Dick. “Op zaterdag 24 juni hopen we minstens honderd wielrenners aan de start te zien.”

Feest bij Bakkerij Dick ten Broeke

In de maand oktober is het vervolgens vrijwel alle dagen feest bij Bakkerij Dick ten Broeke. “We kunnen nog niet alles verklappen, maar op 6 en 7 oktober staan in ieder geval de Open Dagen gepland.”

Lees ook

Inschrijven voor achtste editie Tour de Bakker

Netwerken op een ontspannen manier in de bakkerijbranche. Dat kan tijdens Tour de Bakker op dinsdag 10 september. Een middag fietsen of wandelen met vakgenoten door de Loonse en Drunense duinen; bijpraten, ervaringen uitwisselen en het laatste nieuws delen.

Dick ten Broeke bakt voor Staf- en Mijterfestival

Dick ten Broeke bakt voor Staf- en Mijterfestival

In Lochem vindt op zaterdag 17 en zondag 18 november de dertiende editie van het Staf en Mijterfestival plaats. Aan het einde van de zaterdagmiddag, om 16.45 uur, komen de Sint en zijn Pieten aan. Een gezellige intocht met lampionnen naar de binnenstad volgt, met een uitgebreid programma. Hofleverancier Bakkerij Dick ten Boeke bakt speciale minispeculaasjes...

Producten Bakkerij Dick ten Broecke bij Plus Cornelis

Producten Bakkerij Dick ten Broecke bij Plus Cornelis

De producten van Bakkerij Dick ten Broecke liggen binnenkort in de supermarkt. Vanaf maandag 29 januari vinden klanten een speciaal geselecteerd assortiment brood en lekkernijen van de hofleverancier bij Plus Cornelis in Lochem. "Ik werd onlangs benaderd door Plus Cornelis en was eigenlijk direct enthousiast’, vertelt bakker Dick ten Broecke. ‘Ons brood...