Bakeplus neemt Gelato+ over

Bakeplus_Gelato+

Bakeplus, leverancier van bakkerijgrondstoffen, neemt met ingang van 1 januari 2019 Gelato+ over. Gelato+ is een groothandel en importeur op het gebied van ijsgrondstoffen en ijssalonbenodigdheden. Bakeplus verwacht door deze krachtenbundeling haar dienstverlening nog verder te optimaliseren. “De overname van Gelato+ door Bakeplus past volledig bij onze groeiambitie. Door het bundelen van onze krachten kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”, zegt commercieel directeur Toon Merks.

Overname

De overname biedt volgens Bakeplus de klanten verschillende voordelen. Door de samenvoeging van de assortimenten wordt het productaanbod breder en completer. Ook brengt het bundelen van de kennis en jarenlange ervaring van beide bedrijven een absolute meerwaarde voor de klant. De hoge servicegraad van beide bedrijven blijft natuurlijk gewaarborgd.

Grondstoffenleverancier

Bakeplus is een leverancier van een veelzijdig assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en foodbedrijven. Gelato+ is sinds 1996 actief als groothandel en importeur op het gebied van ijsgrondstoffen en ijssalonbenodigdheden.

Lees ook
10 dingen die een bakker van de Efteling kan leren

10 dingen die een bakker van de Efteling kan leren

“Bewandel het creatieve pad.” Zelfbenoemd inspiratiemanager van de Efteling Frans Goenee hield op verzoek van Bakeplus twee dagen lang een zaal vol bakkers een spiegel voor. Het ging over de Efteling, maar Frans’ tips zijn zeker ook van toepassing op de bakkerij (en het dagelijks leven!).

30 jaar EverBake en een nieuwe locatie

30 jaar EverBake en een nieuwe locatie

EverBake Group hield drie dagen lang open huis en Inspiratie Dagen. Hiermee vierde het bedrijf het 30-jarige bestaan. Ook was het gelijk een mooie gelegenheid voor Peter Eversdijk en zijn zonen Thom en Nick om het nieuwe pand in Breda te laten zien. Hier zal in de toekomst een proefbakkerij komen waar EverBake (potentiële) klanten kan ontvangen.

Bakkers in de media - week 20

Bakkers in de media - week 20

Het tekort aan personeel, jonge bakkers op Tholen en alles over desembrood. Wat kwam er deze week voorbij over de bakkersbranche in andere media?