Bakeplus neemt Gelato+ over

Bakeplus_Gelato+

Bakeplus, leverancier van bakkerijgrondstoffen, neemt met ingang van 1 januari 2019 Gelato+ over. Gelato+ is een groothandel en importeur op het gebied van ijsgrondstoffen en ijssalonbenodigdheden. Bakeplus verwacht door deze krachtenbundeling haar dienstverlening nog verder te optimaliseren. “De overname van Gelato+ door Bakeplus past volledig bij onze groeiambitie. Door het bundelen van onze krachten kunnen we onze klanten nog beter bedienen.”, zegt commercieel directeur Toon Merks.

Overname

De overname biedt volgens Bakeplus de klanten verschillende voordelen. Door de samenvoeging van de assortimenten wordt het productaanbod breder en completer. Ook brengt het bundelen van de kennis en jarenlange ervaring van beide bedrijven een absolute meerwaarde voor de klant. De hoge servicegraad van beide bedrijven blijft natuurlijk gewaarborgd.

Grondstoffenleverancier

Bakeplus is een leverancier van een veelzijdig assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en foodbedrijven. Gelato+ is sinds 1996 actief als groothandel en importeur op het gebied van ijsgrondstoffen en ijssalonbenodigdheden.

Lees ook
Bakkers in de media - week 22

Bakkers in de media - week 22

Verontwaardiging over weggegooid brood, Feyenoord-tompouces en ligt de toekomst van ons dagelijks brood in het verleden? Wat kwam er afgelopen week over de bakkersbranche voorbij in andere media?

10 dingen die een bakker van de Efteling kan leren – deel II

10 dingen die een bakker van de Efteling kan leren – deel II

“Bewandel het creatieve pad.” Zelfbenoemd inspiratiemanager van de Efteling Frans Goenee hield op verzoek van Bakeplus twee dagen lang een zaal vol bakkers een spiegel voor. Het ging over de Efteling, maar Frans’ tips zijn zeker ook van toepassing op de bakkerij (en het dagelijks leven!).

Helft ambachtelijke bedrijven informeert klant onvoldoende over allergenen

Helft ambachtelijke bedrijven informeert klant onvoldoende over allergenen

Veel retail, ambachtelijke en horecabedrijven informeren klanten niet goed over de allergenen in voedsel. Dat concludeert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit op basis van de inspecties van ruim 5.000 bedrijven in 2021.