• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Facebook Instagram LinkedIn
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Machines & Apparatuur Productie & Industrie

‘Als wij geen personeel meer hebben, dan hebben wij níets’

24 april 2023 Herbert Wiggerman
Featured image
PREMIUM

Wie de productielocatie van Patrick Tissen in Veenendaal een fabriek noemt, wordt meteen terechtgewezen. “Ik heb een ambachtelijke bakkerij.” 

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Productie & Industrie
  • Machines & Apparatuur
Meer over
  • Koelingen
  • Ovens
  • Patrick Tissen
Lees ook

Gemak in het ambacht, gaat dat samen?

De gemaksgeneratie heeft een duidelijke behoefte. Past dat bij het ambacht? Susanne Danes, Projectmanager Marketing NBC, ziet kansen.
24 februari 2025Nederlands Bakkerij Centrum

Dossche Mills versterkt positie in het ambacht

Dossche Mills neemt de commerciële activiteiten ambacht over van grondstoffenleverancier Ceres. “De artisanale markt is van groot belang voor Dossche Mills, en deze overname biedt ons de kans om onze ...
29 januari 2025Redactie Bakkers in bedrijf

Visie 2025: Waar liggen de kansen voor de bakkerbranche?

Het nieuwe jaar is begonnen. Hoe verliep het afgelopen jaar voor de bakkersbranche en wat zijn de verwachtingen voor 2025? Waar liggen de kansen en wat zijn de uitdagingen?
15 januari 2025Redactie Bakkers in bedrijf
12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 2 SEP 09:30 - 16:30

    BAKathon

  • 22 SEP 09:00 - 24 SEP 20:00

    Gastvrij Rotterdam 2025

  • 28 SEP 21:00 - 1 OKT 18:00

    ARTISAN 2025: inspiratie en innovatie voor Belgische food artisans

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
All rights reserved.
Facebook Instagram LinkedIn

Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer