Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

13 februari 2019

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen in aanloop naar Bakkersvak 2019 samen het Bakkersvak Journaal uit met daarin alle nieuwtjes rondom de vakbeurs. De vierde editie staat nu online. In deze editie leest u over het nieuwe Grondstoffentheater, de sessies en stand van het Nederlands Bakkerij Centrum, de verse sappen en jams van Vink en de vloeibare producten van AB Mauri.

Grondstoffentheater

Grondstoffen vormen het fundament van ons vak, van de vele brood-, banket- en patisserieproducten. Daarbij is de kennis van de geschikte grondstoffen en het juiste gebruik van evident belang. Reden genoeg om er een speciaal theater voor in te richten op Bakkersvak.

Ontmoet NBC

Op Bakkersvak neemt het Nederlands Bakkerij Centrum je mee in de trends en ontwikkelingen die wij zien voor de sector. Bezoek onze stand en kom naar onze interactieve sessies en ga met ons het gesprek aan over de veranderende wereld en welke kansen hierin voor jou liggen.

Sap en jam

Vink Fruitboerderij staat voor het eerst op Bakkersvak. ‘’Ons label Lekker Puur staat inmiddels in vele speciaalzaken door heel Nederland. Voor de bakkers hebben we een speciale lijn ontwikkeld die we introduceren op de Bakkersvak. De lijn met sappen en jam past ook helemaal in deze tijd van lokaal geproduceerd en verwerkt voedsel.

Alles is vloeibaar

Onlangs lanceerde AB Mauri het nieuwe merk ‘Konings Liquid Solutions’. De nadruk ligt op de gistinstallatie, maar het merk bestaat uit veel meer. Tijd voor Liquid BI, van poeder naar vloeibare broodverbetermiddelen voor de bakker van de toekomst. Welkom in de wereld van vloeibare gist.

Volgende maand verschijnt nog een editie van het Bakkersvak Journaal. Presenteert u nieuwe producten of methoden op Bakkersvak 2019? Laat dit weten aan de bezoekers in het Bakkersvak Journaal. Wilt u hier meer over weten of heeft u vragen over het digitale magazine? Neem dan contact op met de redactie door te mailen naar: info@bakkersinbedrijf.nl 

Lees hier de eerdere edities van het Bakkersvak Journaal.

Altijd op de hoogte blijven?