Actipan, exclusief verkrijgbaar bij Royal Steensma!

Uw brood, uw energie! Dat is de slogan van het volkoren brood van backaldrin dat volledig is gericht op de voedingsbehoeften van actieve mensen. Actipan is een bron van koolhydraten en energie, met een hoog gehalte aan vezels en eiwitten.

Actipan is ontwikkeld met het doel te voldoen aan de voedingsbehoeften van atleten en actieve mensen. Waarbij aanbeveling zijn gekomen vanuit de Duitse Olympische sport federatie.

Het volkorenbrood van backaldrin bevat een uitgelezen selectie grondstoffen,

  • Tarwekiemen leveren een hoog aandeel aan meervoudig onverzadigde vetzuren.
  • Kwaliteitsgranen en kiemgroenten, zoals maïs, gierst, rode klaver, alfalfa en linzen, vormen een natuurlijke bron van vitaminen en mineralen
  • Amarant levert eiwitten van hoge kwaliteit met essentiële aminozuren
  • Geselecteerde zaden bevatten waardevolle oliën en verbeteren de smaak

Het brood past goed in gezonde maaltijden en is ook te gebruiken in zoete combinaties. Het past perfect bij elke maaltijd, zelfs als tussendoortje. De smaak is vol en goed uitgebalanceerd en het brood blijft lang vers en is gemakkelijk te snijden.

Speciaal voor de naderende Zomer Olympische spelen introduceert Royal Steensma Actipan in combinatie met een uniek promotiepakket voor uw klanten! Bij afname van 5 colli brood(gerelateerde) artikelen, waarvan 2 colli Actipan, ontvangt u gratis 25 beach ball sets. Daarnaast ontvangt u posters voor in en om uw winkel en is er een speciale flyer ontworpen voor uw klanten, zodat ook zij bekend zijn met alle ins en outs van Actipan.

Neem voor meer informatie over Actipan of andere backaldrin-producten contact op met uw vertegenwoordiger van Royal Steensma.

Lees ook
Gijs Kuijntjes volgt Evert-Jan van Egteren op bij Royal Steensma

Gijs Kuijntjes volgt Evert-Jan van Egteren op bij Royal Steensma

Evert-Jan van Egteren, salesmanager Ambacht/Food Service, neemt na bijna 12 jaar afscheid van Royal Steensma en wordt eigenaar van een Coop-supermarkt met bakkerij in zijn woonplaats Uddel. Gijs Kuijntjes volgt Van Egteren per 24 november op.

Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Op de Horecava 2022 lanceert Veenhuizen Groep een nieuwe variant van de Multipan, een 3-pans-tafelmodel. Daarnaast staat de vakbeurs van de horeca voor Veenhuizen ook in het teken van een intensievere samenwerking met de lange-termijnpartners Vipam en Royal Steensma.

Oliebollendemo met Meester Boulanger Hiljo Hillebrand

Oliebollendemo met Meester Boulanger Hiljo Hillebrand

Op 5 en 6 oktober organiseren Royal Steensma, EverBake Group en Royal Smilde Natura een oliebollendemo in Vlaardingen.