Aan de slag! Vijf tips voor na Bakkersvak

uit gelicht laatst

uit-gelicht-laatst-225x300 En dan is Bakkersvak 2018 weer voorbij. U bent geweest, hebt handen geschud, nieuwe dingen gezien, oude bekenden gesproken. En in maart 2019 is het weer zover. Maar wat doet u in de tussentijd?

  1. Heeft u nieuwe contacten opgedaan? Bel of mail ze nog eens de komende maanden om de relatie warm te houden. En ga eens kijken bij die collega die net met iets nieuws begonnen is. Of wordt lid van Bakery Nexus of het Genootschap voor de bakkerij.
  2. Denk verder na over de nieuwe machines en handige gadgets die u heeft gezien. Toe aan een nieuwe kassa of zelfs een hele nieuwe manier van betalen? Tijd om wat aan chocolade of ijs te gaan doen? Kijk het beursmagazine er nog eens op na en zoek contact met degenen die u verder kunnen helpen.
  3. Bedenk of u volgend jaar zelf ook iets aan een stand heeft. Va groot tot klein, er stonden allerlei soorten bedrijven. Heeft u iets aan de man te brengen of wilt u kennis delen? Overweeg dan een stand en neem tijdig contact op met Easyfairs.
  4. Wilt u komend jaar meer leren? Geïnspireerd geraakt om lid te worden van een team of mee te doen aan de Dutch Pastry Award? Of wilt opgaan voor een meestertitel? Vraag meer informatie op en ga ermee aan de slag.
  5. Op zoek naar meer vakkennis of zelf iets te delen? Neem contact op met de redactie van Bakkers in bedrijf en laat het ons weten. Zo werken we samen verder aan het mooie bakkersvak, ook tussen de beurzen door.
Lees ook
Carlz presenteert de Haagse Plak

Carlz presenteert de Haagse Plak

Carlz brengt een nieuw product op de markt, de Haagse Plak. Een luxe cadeaubox met twee Haagse repen. De Haagse Plak is het derde Haagse chocoladeproduct van Carlz. Eerder lanceerde de ondernemer De Haagse Bal (de stadsbonbon van Den Haag) en de Haagse Kusjes.

Vipam en SVM Bakery Machines introduceren compleet chocolade concept

Vipam en SVM Bakery Machines introduceren compleet chocolade concept

Vipam en SVM Bakery Machines werken samen om zowel de startende als de ervaren chocolatier te voorzien van een compleet chocolade concept. Vipam levert de chocolade, SVM levert de machines en geeft advies.

Livestream met chef Graham Mairs - Vipam en IRCA bieden chocolade-inspiratie

Livestream met chef Graham Mairs - Vipam en IRCA bieden chocolade-inspiratie

Inspiratie in coronatijd: met een doos bonbons op tafel en de Britse patissier Graham Mairs op het computerscherm stimuleren distributeur Vipam en Italiaans chocolademerk IRCA Nederlandse banketbakkers om nieuwe producten uit te proberen, met cacao in de hoofdrol.

Zelfstandig werken broodbakker omgeving Zwolle

Zelfstandig werken broodbakker omgeving Zwolle

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn ga je als zelfstandig werkend broodbakker ga jij samen met je collega's het perfecte brood maken. Dit doe je...

Broodbakker ambachtelijk te Rotterdam

Broodbakker ambachtelijk te Rotterdam

Wat ga je doen?In deze fulltime functie zullen de werkzaamheden bestaan uit allround productie binnen de bakkerij. Je zal je bezig houden met zowel groot als kleinbrood....

Allround bakker omgeving Veendam

Allround bakker omgeving Veendam

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Veendam zijn we op korte termijn op zoek naar een allround bakker. Het betreft een fulltime functie...