Aan de slag! Vijf tips voor na Bakkersvak

uit gelicht laatst

uit-gelicht-laatst-225x300 En dan is Bakkersvak 2018 weer voorbij. U bent geweest, hebt handen geschud, nieuwe dingen gezien, oude bekenden gesproken. En in maart 2019 is het weer zover. Maar wat doet u in de tussentijd?

  1. Heeft u nieuwe contacten opgedaan? Bel of mail ze nog eens de komende maanden om de relatie warm te houden. En ga eens kijken bij die collega die net met iets nieuws begonnen is. Of wordt lid van Bakery Nexus of het Genootschap voor de bakkerij.
  2. Denk verder na over de nieuwe machines en handige gadgets die u heeft gezien. Toe aan een nieuwe kassa of zelfs een hele nieuwe manier van betalen? Tijd om wat aan chocolade of ijs te gaan doen? Kijk het beursmagazine er nog eens op na en zoek contact met degenen die u verder kunnen helpen.
  3. Bedenk of u volgend jaar zelf ook iets aan een stand heeft. Va groot tot klein, er stonden allerlei soorten bedrijven. Heeft u iets aan de man te brengen of wilt u kennis delen? Overweeg dan een stand en neem tijdig contact op met Easyfairs.
  4. Wilt u komend jaar meer leren? Geïnspireerd geraakt om lid te worden van een team of mee te doen aan de Dutch Pastry Award? Of wilt opgaan voor een meestertitel? Vraag meer informatie op en ga ermee aan de slag.
  5. Op zoek naar meer vakkennis of zelf iets te delen? Neem contact op met de redactie van Bakkers in bedrijf en laat het ons weten. Zo werken we samen verder aan het mooie bakkersvak, ook tussen de beurzen door.
Lees ook
Patisserie de Rouw lanceert gracefully-aging-bonbon Charming Chocolate

Patisserie de Rouw lanceert gracefully-aging-bonbon Charming Chocolate

Patisserie de Rouw en The Skin Institute in Vught ontwikkelden samen een bonbon met een huidverbeterend ingrediënt die past in een meer gezonde leefstijl. Presentatrice en actrice Leontine Borsato nam 29 januari de eerste ‘gracefully-aging-bonbon’ Charming Chocolate in ontvangst.

Veel activiteiten tijdens Bakkersvak

Veel activiteiten tijdens Bakkersvak

Bezoekers van Bakkersvak en IJs-Vak op 1, 2 en 3 maart hoeven zich niet te vervelen. Op het programma staan meer activiteiten dan ooit. Bijvoorbeeld demonstraties van het BoulangerieTeam en het Dutch Pastry Team, de nieuwe wedstrijd De beste bonbon van Nederland en het Bakery Institute is aanwezig met een live/operationele bakkerij op de beursvloer.

Callebaut steunt goede doel Mercy Ships

Callebaut steunt goede doel Mercy Ships

De afgelopen maanden werkte chocolatier Frits van Noppen aan een groot chocoladekunstwerk van 15 meter hoog en 27 meter breed. Callebaut sponsorde deze officiele wereldrecordpoging. Het werk is volledig gemaakt van traceerbare en 100% duurzame Callebaut chocolade. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Mercy Ships organisatie.

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Wat ga je doen?In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten....

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Wat ga je doen?Binnen een team van 10 banketbakkers zijn ze op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde banketbakker. Binnen het team lopen de taken...

Ovenist omgeving Breda

Ovenist omgeving Breda

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een ovenist. Er wordt gewerkt met 3 rotatie ovens en 2 grote broodovens. Als ovenist zorg jij ervoor dat het brood heerlijk...