Bakkers in Bedrijf Vakblad voor de ondernemende bakker
  • Abonneren
  • Adverteren
  • Vakblad
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Inloggen
  • Uitloggen
Inloggen

Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen inloggegevens? Activeer account
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS feed
  • Deel
  • Home
  • Nieuws
    • Actueel
      • Het vak
      • Bedrijfsvoering
      • Rondom het vak
      • Human Interest
    • Blogs
    • Vlogs
  • Agenda
    • Evenementen
      • Bakkersvak 2019
      • Horecava 2019
  • Dossiers
    • Bakery Nexus
    • Beko Advies
    • Boter
    • Chocolade
    • Desemloket
    • Financieel
    • Foodlog
    • Grondstoffen
    • IJsverkoop
    • Inspiratie
    • Management
    • Meesterlijke creaties
    • NBOV
    • Opleiding
    • Payrolling
    • Room
    • Sinterklaas
    • Vraagbaak
    • Wereldtrends
    • Archief
      • Innovatie
      • Innovatietips van Syntens
      • Kassasystemen
      • Marketingadvies
      • Multicultureel
      • Social Media
  • Recepten
    • Recepten – Historisch
  • Bedrijvengids
  • Vacatures
    • Vacature overzicht
    • Werkzoekenden
    • Vacature / CV plaatsen
  • Adverteren
    • Marktplaats
      • Gezocht
      • Advertentie plaatsen
      • Te koop 2e hands
      • Te koop nieuw
Advertentie

Assistent Teamleider Banketbakkerij

1 februari 2019 |77 keer bekeken

Assistent Teamleider Banketbakkerij

Brittons Bakery & Cakery is op zoek naar een teamleider voor 32-38 uur om in ons jong en dynamisch team te werken. Is het maken van banket jouw lust en leven, ben jij een kei in time-management en aansturen van een (ongv. 4) team. Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wie zijn wij

Brittons specialiseert zich in het bakken van Amerikaans/Canadees gebak. Wij zijn een groothandelsbedrijf en leveren in Amsterdam aan de horeca. Bij Brittons staat kwaliteit heel hoog! Wij proberen zoveel mogelijk met seizoensproducten te werken en waar het mogelijk is duurzaam in te kopen. Zo maken wij bijvoorbeeld onze eigen vanille extract van hoog kwaliteit bourbon Madagaskar bonen en worden onze biologische vrije uitloop eieren door de boer zelf geleverd.

Functieomschrijving

Als assistent teamleider ben jij ook deel van de team. Jij bent verantwoordelijk voor de bestellingen aannemen van onze klanten die binnenkomen op de dag dat je werkt, het maken van de takenlijst en zorgt vervolgens dat alle taken goed verdeeld en uitgevoerd worden. Jij delegeert en stuurt het team goed aan en zorgt dat alle productie-stations goed blijven draaien en de ovens ook. Je bent knelpunten een stap voor en denkt altijd vooruitstrevend. Jij staat ook op de bakvloer een van de stations te bemannen (bakken/taarten te versieren etc.)

Je werkt nieuwe banketbakker en koeriers in. En zorgt dat de team zich blijft ontwikkelen. Ook zorg je ervoor dat alle taken voor de dag op tijd af zijn. En dat de haccp lijsten nauwkeurig gevolgd en ingevuld worden.

Functie-eisen

– Ervaring als assistent teamleider (in een bakkerij is niet noodzakelijk maar wel een pré)

– Ervaring in een professionele keuken

– Je hebt een positieve instelling, bent enthousiast en weet van aanpakken.

– Sterke communicatieve vaardigheden

– Kwaliteitsbewust

– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

– Goede beheersing van het Engelse taal (je werkt ook met Engelstalige collega’s)

– Geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit

– Werkt volgens de hygiëne richtlijnen van HACCP

– Werkt secuur, precies met oog voor kwaliteit

– Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

– Je bent flexibel inzetbaar

Wat bieden wij jou?

– Heel veel lekkere taart!

– Ruimte om door te groeien

– Een leuke werkomgeving

– Een functie voor langere tijd- Salaris conform CAO

– Kans op vast dienstverband

-Regelmatig leuke teamuitjes en borrels

www.brittons.nl

(Vindt ons ook op Facebook en Instagram)

Algemene informatie

Advertentienummer 36781
NaamHeather de Beurs
BedrijfBrittons Bakery & Cakery
LocatieAmsterdam
Telefoonnummer06 24376473

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers Bakkers in bedrijf!

Een ode aan brood

Meest recente uitgave

Bakkers in bedrijf

Bakkers in bedrijf – editie 1

Bakkers in bedrijf is vernieuwd. Het thema van dit eerste nummer is bedrijfsvoering.

Preview | Bekijk archief | Abonneren

Deel & Like ons!

Agenda

  • 20 feb 2019 Chocoa 2019
  • 23 feb 2019 Intersicop
  • 23 feb 2019 Intersicop: International Bakery, Pastry, Ice-Cream and Coffee Show
  • 25 feb 2019 Horecabeurs Bredene
  • 10 mrt 2019 Horecatel
Alle evenementen →

Meest gelezen

  • Flip van Straaten
    NBC directeur Flip van Straaten kondigt vertrek aan
    19 februari 2019
  • Bap Speciaal
    Royal Steensma neemt Bak Speciaal over
    18 februari 2019
  • Leffe Bierbrood
    De perfecte foodpairing van brood en bier
    12 februari 2019
  • De koninklijke bonbons van Marco Nijtmans
    19 februari 2019
  • Finalisten Lekkerste Brabantse Worstenbroodje
    19 februari 2019

Dossiers

  • Volkoren
  • Industrie
  • Alle dossiers
  • Financieel

Meer:

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Vakblad
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Inloggen
  • Uitloggen

Deel & Like ons!

Vakbladen.com
Bakkersinbedrijf.nl is een activiteit van Vakbladen.com. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing:
  • Disclaimer
  • Privacy Statement
  • Leveringsvoorwaarden
Bakkersinbedrijf.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over cookies. Sluiten