Van der Pol en Steensma: handen ineen voor CookieDough-actie

30 april 2015

WIJK EN AALBURG/FRANEKER - Van der Pol introduceert in samenwerking met Steensma Bakery Ingredients, CookieDough voor de ambachtelijke (banket)bakkerij. Dit in combinatie met heerlijke basisgrondstoffen en eenvoudige, maar vooral vernieuwende recepturen.

Chunks

De stukjes koekjesdeeg, ofwel chunks, zijn gemaakt met heerlijke melkchocolade. Zowel bevroren, gekoeld, als gebakken komen de deegstukjes helemaal tot hun recht, met in iedere vorm andere toepassingsmogelijkheden.

Samenwerking

Van der Pol en Steensma kiezen voor samenwerking om een nog bredere inspiratiebron te kunnen zijn voor bakkers en om bakkend Nederland nog beter te kunnen ondersteunen. Met CookieDough en grondstoffen van Steensma, zoals bijvoorbeeld Damco-muffin/cupcakemix of verschillende Chocuise-souplesses, zijn prachtige eindproducten eenvoudig en rationeel te maken. Alle ontwikkelde receptideeën zijn gebundeld in één boekje en verkrijgbaar vanaf 6 mei.

Actie

Bij afname van 32 kg grondstoffen ontvangt de bakker 25 CookieDough-zwembanden. Naast de unieke cookie-vormige zwembanden, krijgt de bakker ook een receptenboek met CookieDough-productideeën, een concept-persbericht voor lokaal gebruik, beeldmateriaal voor het narrow casting-systeem en drie A3-formaat posters, met ruimte voor eigen communicatie.

Altijd op de hoogte blijven?