Sipal: unieke assortimentsverrijking

11 april 2014

HERVE (BEL.) - Bakkers die op zoek zijn naar originele zoetkracht, een graan- of vruchtsmaak, een natuurlijke kleur, een (zachte of knapperige) structuur voor graanrepen, koekjes, brood, gebakjes en taarten zijn bij Sipal Partners aan het goede adres. Sipal is specialist in niet-geraffineerde concentraten van biologische granen en gedroogde vruchten. Ze bieden een origineel assortiment van hun eigen en natuurlijk productieproces, waarin alle voordelen van de granen (smaak, kleur, mineralen) blijven behouden.

Assortiment

  • Het Sipal-assortiment bestaat uit:
  • -          Stropen op basis van rijst, tarwe, maniok, spelt, gerstemout, maïs en haver, in de vorm van vloeibaar of gedehydrateerd, en stropen van dadels, vijgen en pruimen;
  • -          Een ruime verscheidenheid van zoetkracht en de technische eigenschappen (aangepaste viscositeit, krokant, coating, vetstofvervanger);
  • -          Een ruim kleurenpalet: gaande van goudgeel bij tarwestroop tot donkerder tinten (gerstemoutstroop of gedroogde vruchten);

-          Neutrale (rijst of maniokstroop) of meer uitgesproken smaken (gerstemout, spelt).

Unieke toevoeging

Een uniek assortiment dat verkoopargumenten, originaliteit en innovatie aan alle productontwikkelingen van bakkers toevoegt, stelt Sipal. De firma beschikt over de volgende certificeringen: biologisch, koosjer, Clean Label, whole grain, ISO 22000 & 9001, FSSC 22000, GGO-vrij, glutenvrij, Fair Trade, Baby Food. Meer info: www.sipalpartners.com.

Altijd op de hoogte blijven?