SIGEP in beeld: brood- en ijstrends op een rij

20 januari 2015
 

RIMINI – Welke ijssmaken zijn hot? Welke internationale trends zijn er op het gebied van brood en patisserie? Welke ontwikkelingen zijn er op het gebied van design en techniek als het gaat om ijsvitrines en –machines?  Welke verdieping in smaak bieden de chocolade- en koffieproducenten? Al deze vragen zijn beantwoord op SIGEP 2015: de internationale beurs op het gebied van ambachtelijk ijs, patisserie en koffie die plaatsvond van 17-21 januari in Rimini, Italië. Dit jaar is SIGEP uitgebreid met de bakkerijbeurs AB Tech. Een kleine 200.000 bezoekers komen af op dit evenement.

Bakkers in bedrijf en collega-vakblad IJs! bezochten de beurs, samen met een groep lezers. Hierbij alvast een eerste indruk. Meer foto’s volgen later. Een uitgebreid verslag van SIGEP en van de verrichtingen van Mike Onasse en Bas Goossen die namens Nederland deelnamen aan de vakwedstrijd Bread in the City, leest u in de komende editie van Bakkers in bedrijf. Deze valt 27 februari op de mat.

Altijd op de hoogte blijven?