Robin Hoedjes naar Huize van Wely

2 september 2014

NOORDWIJK - Toppatissier Robin Hoedjes gaat werken bij Huize van Wely dat winkels heeft in Noordwijk, Amsterdam, Heemstede en Jakarta, Indonesië en waarvan de ambachtelijke productiekeukens zich in Noordwijk bevinden. De 25-jarige patissier werkte de afgelopen jaren in Koeweit, bij ‘The Victorian Patisserie-Chocolaterie’, maar komt terug naar Nederland.

Gedreven

Hoedjes is door zijn enorme gedrevenheid, kennis en kunde in de patisseriewereld zeer bekend en heeft op zijn vakgebied vele internationale prijzen gewonnen. Zo won hij onder meer in 2010 de Culinary Cup in Luxemburg en in 2013 het zilver bij Salon Culinaire Mondeal in Basel, Zwitserland.

Trots

Pieter Booij, directeur van Huize van Wely: ‘Wij zijn er trots op dat deze jonge, talentvolle patissier in dienst treedt bij Huize van Wely. Hij wil graag blijven werken met de beste ingrediënten en met hoog gekwalificeerde vakmensen en dat kan Huize van Wely hem bieden. Andersom kunnen wij ook van hem leren. Executive chef Joost Rotteveel en onze jonge talentvolle sous-chef Peter Remmelzwaal, zien hem heel graag komen.”

Altijd op de hoogte blijven?