Oogst- en oergranenseminar EBIC

29 september 2014

PAPENDRECHT - De oogstovergang is ieder jaar weer een spannend moment in de gehele bakkerijsector. Het European Bakery Innovation Centre (EBIC) evalueert tijdens het seminar, op 9 oktober 2014, de oogstovergang vanuit commercieel en technologisch inzicht. De prijs, kwaliteit en beschikbaarheid van de oogst komen onder andere aan bod.  EBIC presenteert op het seminar dit jaar voor het eerst ook informatie over diverse oergranen en deelt kennis met betrekking tot dit onderwerp.

Oergranen

U hoort er steeds meer over: oergranen. De stijgende vraag naar authentieke (echte) producten is hier onder andere de oorzaak van. Om meer duidelijkheid over oergranen te verschaffen worden Quinoa, Kamut, Spelt, Boekweit en Haver uitvoerig besproken op dit seminar.

Programma

Met maar liefst 11 sprekers op de planning is er een dagprogramma samengesteld. De onderwerpen zijn onder andere de tarwekwaliteit van de Duitse oogst, tarwekwaliteit in Frankrijk, resultaten van de oogst Nederland, voedingswaarden van granen in perspectief, trends en ontwikkelingen in de tarwehandel, Quinoa, Haver, Teff, Spelt, Boekweit en Kamut.

Prijs en toegang

De kosten voor het seminar bedragen 199 euro, excl. btw per persoon. Aanmelden kan via EBIC.

Altijd op de hoogte blijven?