Mandoria: gebruiksklare spijzen in klein verpakking

3 november 2014

WADDINXVEEN - Speciaal voor de ambachtelijke bakkerijen heeft Broer Bakkerijgrondstoffen Mandoria ontwikkeld; een geheel nieuw assortiment gebruiksklare spijzen in klein verpakking. Rond deze tijd komen de eerste productvarianten op de markt: Karamelspijs, Amandelspijs en Frangipane. De spijsproducten zijn direct klaar voor gebruik, hygiënisch, met een interessante kostprijs én een gegarandeerd constante smaak en kwaliteit van het eindproduct van de bakker.

Direct uit de koeling

Mandoria is het resultaat van een intensief productontwikkeltraject en is verkrijgbaar in drie spijsvarianten die direct uit de koeling verwerkt kunnen worden:

* Karamelspijs: een volle spijs gemaakt van amandelen en gebrande hazelnoten, met een subtiele karamelsmaak. Karamelspijs is perfect voor luxe bakkersproducten met een lichte notensmaak.

* Amandelspijs: een kwaliteitsspijs, op smaak gemaakt met bittere amandelen. Ideaal voor het maken van gevulde koeken, kano’s en als vulling van luxe gerezen deegproducten.

* Frangipane: een klassieke kant-en-klare amandel frangipane, bereid met echte boter. Als gebruiksklaar product is dit een primeur in de bakkerswereld en zeer geschikt voor het maken van taarten, gebak en als vulling van luxe gerezen deegproducten.

Meester

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven mocht als eerste met de producten van Mandoria werken. Hij is enthousiast: “Kwaliteit en gemak gaan hand-in-hand.” Speciaal voor Broer Bakkerijgrondstoffen stelde Van Beckhoven recepten samen die bakkers inspireren tot bijzondere en smakelijke toepassingen van Mandoria. Deze recepten zijn te vinden op www.mandoria.nl/recepten. Mandoria is verkrijgbaar via de reguliere groothandel.

Altijd op de hoogte blijven?