Konvi herontwikkelt oliebollenfrituurlijn

31 oktober 2014

STAPHORST - De frituurlijn van Konvi heeft een upgrading ondergaan. De lijn van Konvi staat jaren al bekend om zijn veelzijdigheid. De oliebollenlijn kan gecombineerd worden met grondstoffenlades of gekoelde voorraadlades. Tevens kan de lijn het hele jaar als werkbank worden gebruikt: met name in bakkerijen met beperkte werkruimtes is dit een ideale combi. Om arbotechnische reden is het opklapbare blad uitgevoerd met gasveren. Men hoeft dus niet met meerdere personen het zware blad op te tillen en op te slaan.

Opslag

Alle losse componenten zijn zo ontworpen dat die na het seizoen kunnen worden opgeslagen in de frituurbak zelf. De verwarmingselementen worden hiervoor onder het werkblad weggewerkt. De handgrepen van de manden zijn nu inklapbaar uitgevoerd zodat ze minder ruimte innemen en ook in de frituurbak kunnen worden opgeslagen.

Module

Verder is de basisconstructie aangepast zodat de diverse opties, zoals grondstoffenlades, later als module kunnen worden ingeschoven. Hierdoor kan de bakker naar vermogen de frituurlijn in een later stadium uitbreiden. Meer info: www.konvirvs.nl.

Altijd op de hoogte blijven?