Nieuws

Harry Paul nieuwe inspecteur-generaal NVWA

Harry Paul
Harry Paul

Harry Paul (51) wordt de nieuwe  inspecteur-generaal van de NVWA bij het ministerie van Economische Zaken. De benoeming gaat in op 15 januari 2013.

Paul is sinds 2011 werkzaam als consultant bij ABD Topconsult. Daarvoor was hij onder meer inspecteur-generaal bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en vervulde hij diverse managementfuncties bij het ministerie van Economische Zaken. Hij studeerde plantenziektenkunde aan de Landbouwuniversiteit te Wageningen.

Paul volgt Wim Schreuders op die per 1 januari 2013 een eigen organisatieadviesbureau is gestart.

Meer berichten

  • Meerderheid Kamer vóór openbaarmaking hygiënegegevens

    Nieuwe aanvullende module op Hygiënecode

    WAGENINGEN – Om volledig te voldoen aan de wettelijke hygiëneregels, is er een aanvullende module op de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij geschreven. Het gaat om een module met eisen die gelden voor bedrijven in de categorie ‘industrie’. Het ministerie van VWS heeft de… Lees verder →

  • van otten

    Van Otten scoort beste winkelbeoordeling Heerlijk & Heerlijk

    ENTER – Patissier en Broodspecialist Van Otten in Enter heeft de hoogste winkelbeoordeling behaald bij de jaarlijkse kwaliteitsbeoordeling van het banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk. Met een 9,11 gemiddeld liet hij zijn ruim 90 gildebroeders achter zich. Dit maakt het Marketing Centrum Banketbakkerij bekend. Alle Heerlijk… Lees verder →

  • IJssalon van het Jaar Huupkens IJs: vlnr Frank Ceelen, Wil Koppen en Gerty Koppen.

    Huupkens IJs is IJssalon van het Jaar 2015

    WEERT – Huupkens IJs in Weert mag zich de Beste IJssalon van Nederland noemen. Op 24 maart, tijdens de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs, werd om 16:00 uur werd het verlossende woord gebracht: wie van de vijf genomineerden zou de titel pakken? Wil Koppen… Lees verder →

  • Marktlokaal2 (Small)

    Bakkers stappen in Marktlokaal.com

    BREDA – De lekkerste boodschappen van al je favoriete speciaalzaken in de stad in één keer online doen. Dat is de kern van Marktlokaal.com. Dit initiatief beleeft zijn primeur in Breda, maar heeft ambities die veel verder reiken. Bakkerij Van Disseldorp en Bakkerij De Gomer… Lees verder →

  • Cateraars kunnen scoren met speciaalbrood en streekproducten, blijkt uit onderzoek van GfK.

    Speciaal- en streekbrood: kans voor cateraars

    ZAANDAM – Er is volop omzetgroei mogelijk voor cateraars die hun gasten commerciëler in plaats van afwachtend bedienen. Speciaalbrood en streekproducten hebben daarbij veel potentie. Dat is de rode draad uit een recent marktonderzoek van GfK. De resultaten van het onderzoek, uitgevoerd in opdracht van… Lees verder →

  • EB paasslof (Small)

    Boenders bakt beste Paasbrood Echte Bakkers

    WAGENINGEN – Boenders, De Echte Bakker in Eibergen is de winnaar van de landelijke Paasbrodencompetitie van het Echte Bakkersgilde. Hij evenaart hiermee zijn prestatie uit 2010. De tweede plaats gaat naar Van Meijel, De Echte Bakker in Clinge die al eerder in de top-3 eindigde… Lees verder →

  • 10940484_901714823195910_5082384378072177307_n

    Even voorstellen: nieuw bestuur Bakery Nexus

    ZAANDAM – Bakery Nexus heeft een nieuw bestuur. De bestuursleden stellen zich graag even voor. Voorzitter Lex Brakenhoff (voorzitter), 29 jaar, sinds 2011 eigenaar van ‘Bakkerij Lex Brakenhoff’ in Zaandam. “Een echt familiebedrijf waarin ik de derde generatie ben. Onze bakkerij is een gemengd bedrijf,… Lees verder →

  • BAs Goossen en Joop van Meijel bakken de beste bolus van Zeeland.

    Van Meijel bakt weer beste bolus

    OOST-SOUBURG – De beste Zeeuwse bolus wordt dit jaar opnieuw gebakken in het Zeeuws-Vlaamse Clinge. Joop van Meijel wint de Bolustrofee voor het tweede jaar op rij. Uniek in de lange geschiedenis van deze wedstrijd, die dit jaar plaatsvond bij Omroep Zeeland in Oost-Souburg. Bas… Lees verder →

  • vimeo still trex

    Tom van de Veen gebruikt chocolade voor videomapping

    ROSMALEN – Het Nederlands Patisserie Team was er op Bakkersvak, 9 en 10 maart in Rosmalen, niet alleen om te jureren. De toppatissiers vertoonden ook hun eigen kunsten op een aantal uitgestalde tafels. Zo was de balloon dog van Peter Remmelzwaal te bewonderen, die ook… Lees verder →

Naar archief →