Nieuws

Harry Paul nieuwe inspecteur-generaal NVWA

Harry Paul

Harry Paul

Harry Paul (51) wordt de nieuwe  inspecteur-generaal van de NVWA bij het ministerie van Economische Zaken. De benoeming gaat in op 15 januari 2013.

Paul is sinds 2011 werkzaam als consultant bij ABD Topconsult. Daarvoor was hij onder meer inspecteur-generaal bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en vervulde hij diverse managementfuncties bij het ministerie van Economische Zaken. Hij studeerde plantenziektenkunde aan de Landbouwuniversiteit te Wageningen.

Paul volgt Wim Schreuders op die per 1 januari 2013 een eigen organisatieadviesbureau is gestart.

Meer berichten

  • ???????????????????????????????

    TenBa neemt aandeel in 3W Makelaars

    WAGENINGEN – Na een prettige samenwerking de afgelopen maanden hebben 3W Makelaars en TenBa BV besloten hun samenwerking te formaliseren. TenBa neemt een aandeel in 3W Makelaars. ‘Steeds meer raakvlakken’ 3W Makelaars behoudt zijn eigen identiteit en blijft actief in aan- en verkoop en taxaties… Lees verder →

  • Tromp

    Van der Pol en Den Boer in Markel Groep

    GORINCHEM – Recent zijn Van der Pol Waffle Systems en Den Boer Baking Systems toegetreden tot de Markel Bakery Group. Een logische stap die perfect past in de groeistrategie van Markel, zo laat men weten. Door deze overname krijgt de Tromp Group, die al bestond… Lees verder →

  • HAL158-141001_9574 (Small)

    Kicken met Zeelandia

    ZIERIKZEE – Kennis, inspiratie en creatie vormden de inhoud van de KICK-middagen van Zeelandia dit najaar. Een middag terug naar de schoolbanken. Met ruim 100 deelnemers zaten de sessies in Meppel, Breda en Wageningen helemaal vol. Deelnemende bakkers hebben een drietal colleges gevolgd. Kennis Allereerst… Lees verder →

  • sinterklaastlekkernijen met stoeltje zetten (Small)

    Feestdagen centraal in bakkerijmuseum Medemblik

    MEDEMBLIK – De feestdagen staan de komende weken centraal in bakkerijmuseum De Oude Bakkerij in Medemblik. Er zullen vele ouderwetse lekkernijen worden gemaakt: suikerbeesten, borstplaat, chocoladeletters en holfiguren gegoten. Deze laatste worden ook opgespoten. Maar ook worden er marsepeinfiguren, pepernoten, kruidmoppen en taaitaaibeesten gebakken. Allemaal… Lees verder →

  • Nieuwe oliebollenbaklijn Konvi

    Konvi herontwikkelt oliebollenfrituurlijn

    STAPHORST – De frituurlijn van Konvi heeft een upgrading ondergaan. De lijn van Konvi staat jaren al bekend om zijn veelzijdigheid. De oliebollenlijn kan gecombineerd worden met grondstoffenlades of gekoelde voorraadlades. Tevens kan de lijn het hele jaar als werkbank worden gebruikt: met name in… Lees verder →

  • BakkersVakWedstrijden

    BakkersVakWedstrijden aanstaande

    DRACHTEN – In Drachten worden op woensdag 12 november in het Fries Congrescentrum weer de BakkersVakWedstrijden voor Nederland gehouden. De (ge)hele dinsdagavond/- nacht is een deskundige jury bezig de inzendingen van Nederlandse bakkers te beoordelen. Bestaande, maar opvallende programma-onderdelen zijn de Banket TopVijf, Jeugd TopVijf… Lees verder →

  • winnaar desembrood Zuid-Holland 2014 (Small)

    Van der Waal maakt beste desembrood Zuid-Holland

    RIDDERKERK – Bakkerij Van der Waal in Ridderkerk maakt het beste desembrood van Zuid-Holland. Dat bleek tijdens een wedstrijd die is uitgeschreven door de NBOV. Eens per jaar organiseert de brancheorganisatie de strijd om ‘de beste bakker van Zuid-Holland’. Dit jaar was er de bonuscategorie… Lees verder →

  • Winnaar Beste Bakker van Zuid-Holland 2014 (Small)

    Akershoek beste bakker Zuid-Holland

    ROTTERDAM – Echte Bakker Akershoek uit Ouddorp is uitgeroepen tot Beste Bakker van Zuid-Holland 2014. Over de vier ingeleverde producten behaalden zij de hoogste gemiddelde score: 236,5 punten. Gebroeders van den Berg uit Maasdijk en Echte Bakker van der Linden uit Westmaas eindigden op plaats… Lees verder →

  • Leerlingen helpen met marsepein (Small)

    Bakkersleerlingen helpen bij maken marsepein

    HOOGEVEEN – Zo’n 40 eerste en tweedejaarsstudenten Brood en Banket van het Alfa-college in Hoogeveen assisteerden onlangs banketbakkers uit Noord-Nederland bij de productie van marsepein. In het praktijklokaal aan de Voltastraat werd zo’n 1.500 tot 2.000 kilo marsepein verwerkt. Binnenkort liggen de marsepeinen varkens, bijtjes,… Lees verder →

  • Nieuwe oven voor Vakschool Wageningen (Small)

    Nieuwe oven voor Vakschool Wageningen

    WAGENINGEN – Rijn IJssel Vakschool Wageningen investeert in een nieuwe oven: een compacte Fringand-oven met stenen vloeren en vast inschietapparaat. De oven wordt geleverd door Hogervorst Bakkerijservice uit Pijnacker. De reden van de aanschaf is dat de bakkerijopleiding wil meebewegen met de vraag uit de… Lees verder →

Naar archief →