Nieuws

Harry Paul nieuwe inspecteur-generaal NVWA

Harry Paul

Harry Paul

Harry Paul (51) wordt de nieuwe  inspecteur-generaal van de NVWA bij het ministerie van Economische Zaken. De benoeming gaat in op 15 januari 2013.

Paul is sinds 2011 werkzaam als consultant bij ABD Topconsult. Daarvoor was hij onder meer inspecteur-generaal bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en vervulde hij diverse managementfuncties bij het ministerie van Economische Zaken. Hij studeerde plantenziektenkunde aan de Landbouwuniversiteit te Wageningen.

Paul volgt Wim Schreuders op die per 1 januari 2013 een eigen organisatieadviesbureau is gestart.

Meer berichten

  • NIEUWS_Bakker Bart beste winkelketen (Small)

    Bakker Bart verkozen tot Beste Winkelketen

    BEUNINGEN – Bakker Bart is Beste Winkelketen 2014 in de categorie Food to Go geworden. Bakker Bart behaalt de hoogste scores op de service-gerelateerde aspecten en het assortiment. Opvallend is dat Bakker Bart naast de meest tevreden klanten, ook de meest loyale klanten heeft. Zo… Lees verder →

  • IMG_7852 (Small)

    Open Huis Bakeplus: omzetinspiratie voor het najaar

    HAAFTEN – Hoe kun je meer variëren met bestaande grondstoffen en producten om op die manier meer omzet te scoren? Een kleine dertig toeleveranciers gaven antwoord op die vraag tijdens het Open Huis dat groothandel Bakeplus organiseerde op maandag 15 september. Zo’n 300 bakkers en… Lees verder →

  • 10653667_733092263427151_7732313457795039452_n

    Sinterklaasdiscussie: Zwarte Piet, of niet?

    ZAANDAM – Bakkers in bedrijf organiseerde een Ronde Tafelgesprek over Sinterklaas op het Bakery Institute. Met aan tafel bakkers en toeleveranciers. De insteek: hoe haal je als bakker maximaal omzet uit de Sinterklaas-periode. Natuurlijk kwam ook de Zwarte Pieten-discussie aan bod. Wat moet je er… Lees verder →

  • vakwedstrijd, patisserie, podium

    Inschrijving Dutch Pastry Award geopend

    ROSMALEN – De inschrijving voor de Dutch Pastry Award 2015 is geopend. Deze vakwedstrijd op het hoogste patisserieniveau in Nederland vindt plaats tijdens Bakkersvak op 8 en 9 maart in Rosmalen. Het thema is ‘science fiction’. De organisatie is in handen van het Nederlands Patisserie… Lees verder →

  • NIEUWS_Ruud van Erp nieuwe voorzitter NVB

    Van Erp nieuwe voorzitter NVB

    BREUKELEN – Ruud van Erp, algemeen directeur Délifrance Nederland, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB). Dat maakte de werkgeversorganisatie voor industriële bakkerijen bekend tijdens het afscheid van oud-voorzitter Albert Schipper. Hij kreeg deze week een afscheidsreceptie aangeboden,… Lees verder →

  • P1200557 (Small)

    Derde editie Tour de Bakker groot succes

    DRUNEN – Zo’n 100 fietsfans namen dinsdag 9 september deel aan de derde editie van de Tour de Bakker: een fietstocht per mtb-, race- of tourfiets in en rond Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen georganiseerd door Vamo, Dübör, Everbake en Koopmans Meel. Helemaal… Lees verder →

  • eco recipes

    Dobla wil Chocolate Experience in Ringers-fabriek Alkmaar

    ALKMAAR – Dobla heeft plannen voor de realisatie van een toeristische attractie rond chocolade in de voormalige Ringers Chocolade-fabriek in Alkmaar: Dobla Chocolate Experience. Ook wil de producent van chocolade decoraties in het complex het hoofdkantoor, een nieuw innovatiecentrum en een hoogstaande patisserieopleiding vestigen. Een… Lees verder →

  • P1200536 (Small)

    Ireks en topsporters promoten samen PUUR

    UTRECHT – PUUR. Dat is de naam van een nieuw speltbroodconcept dat Ireks heeft ontwikkeld voor de ambachtelijke bakker. Het brood is samengesteld uit 100 procent speltbestanddelen als speltbloem, -vlokken, -mout, gebroken spelt en een gedroogd desem op basis van volkorenspelt. Het eerste PUUR-speltbrood is… Lees verder →

  • kanspakkettenverkoop1 (Small)

    Volop tips en tools op Najaarsbijeenkomst Echte Bakkers

    VIANEN – Een goed verhaal vertellen, ervaringen delen, kansen met amandelspijs en brioche: thema’s die op 2 september de revue passeerden in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Meer dan 150 bezoekers waren aanwezig op de Najaarsbijeenkomst die georganiseerd werd voor Echte Bakkers door het… Lees verder →

  • BN_Patisserie Unique en Bartels nauwer samen2 (Small)

    Patisserie Unique en Bartels nauwer samen

    AMSTERDAM – Patisserie Unique en Bakkerij Bartels gaan nauwer samenwerken. De focus ligt daarbij op het optimaliseren van de logistiek en het delen van elkaars kennis, expertise en netwerk. Beide bedrijven werkten al samen qua aanvulling op elkaars assortiment. Het diepvries gebak en banket van… Lees verder →

Naar archief →