Nieuws

Harry Paul nieuwe inspecteur-generaal NVWA

Harry Paul

Harry Paul

Harry Paul (51) wordt de nieuwe  inspecteur-generaal van de NVWA bij het ministerie van Economische Zaken. De benoeming gaat in op 15 januari 2013.

Paul is sinds 2011 werkzaam als consultant bij ABD Topconsult. Daarvoor was hij onder meer inspecteur-generaal bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en vervulde hij diverse managementfuncties bij het ministerie van Economische Zaken. Hij studeerde plantenziektenkunde aan de Landbouwuniversiteit te Wageningen.

Paul volgt Wim Schreuders op die per 1 januari 2013 een eigen organisatieadviesbureau is gestart.

Meer berichten

  • bakkerijmuseum 19e eeuwse takkenbosoven (Medium)

    Bakkerijmuseum Hattem in top-5 Zoover

    HATTEM – Het jaar kan voor het Nederlands Bakkerijmuseum niet meer stuk. Nadat het museum eerder dit jaar uitgeroepen werd tot ‘Gaafste Cultuurplek in de regio’ scoort het nu de vierde plek in de jaarlijkse nationale ranglijst van meest geliefde musea bij Zoover. Het Nederlands… Lees verder →

  • eisma nummer 1

    Vakbladuitgever Eisma op 1 in Adformatie

    In het jaarlijkse kerstrapport van Adformatie is de Eisma Media Groep uitgeroepen tot overall winnaar in de categorie Vakbladuitgeverijen. Met name door adverteerders wordt de uitgeverij, met vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem, het hoogst gewaardeerd. Vakblad IJs! is één van de vele vakbladen die door… Lees verder →

  • sleutelhanger

    Traditionele Kerstvaktechniek in bakkerijmuseum

    MEDEMBLIK – De decembermaand is in de bakkerij traditioneel een maand van veel drukte, lichte chaos maar vooral ook veel gezelligheid. In bakkerijmuseum De Oude Bakkerij in Medemblik vinden de komende weken daarom allerlei lekkere, ambachtelijk activiteiten plaats. Er worden ouderwetse lekkernijen gemaakt, zoals Weihnachtstollen,… Lees verder →

  • STUDENTEN BAKERY INSTITUTE SCOREN OP BAKKERSVAKWEDSTRIJDEN

    Bakery Institute en NBA slaan handen ineen

    ZAANDAM – Met ingang van 2015 zullen de opleidingen Puur Boulangerie, Puur Desem en Puur Patisserie van het Bakery Institute in Zaandam in een samenwerking met de Nationale Bakkerij Academie worden aangeboden. Dat maken beide partijen bekend. “Dit betekent dat we meer bakkers kunnen bereiken… Lees verder →

  • Franchiser slepen Bakker Bart voor de rechter

    Bart’s Retail opnieuw onder vuur

    BEUNINGEN– Bart’s Retail, het moederbedrijf van de formule Bakker Bart, ligt opnieuw onder vuur. Enkele tientallen franchisenemers slepen het concern voor de rechter, omdat dat hen bewust zou hebben misleid. Dat meldden diverse media, waaronder EenVandaag en de NOS. Volgens de franchisenemers spiegelde Bart’s Retail mooiere… Lees verder →

  • Campagnebeeld brood.net social media campagne

    Brood.net mikt op miljoenenpubliek met campagne

    WAGENINGEN – Na de succesvol verlopen introductie van de vernieuwde website brood.net in oktober, wordt op 19 december een nationale sociale media campagne voor consumenten gestart. Deze online actie richt zich op het trekken van bezoekers naar brood.net en de naamsbekendheid van dé website over… Lees verder →

  • Het roggebrood van bakker Marten Boonstra uit Akkrum is genomineerd voor de titel Streekproduct van het Jaar 2014.

    Veel bakkers bij verkiezing Lekkerste Streekproduct

    HILVERSUM – Het roggebrood van Echte Bakker Boonstra uit Akkrum, het speltbrood van Bakkerij Raat uit Medemblik, de Gelderse Verleiding van Echte Bakker van der Veer uit Barneveld en de puddingkoeken van Bakkerij Groffen in Bergen op Zoom zijn genomineerd voor de titel Lekkerste Streekproduct… Lees verder →

  • Consumenten zijn gevoelig voor unieke smaken en eten met een authentiek verhaal.

    Food Trends 2015: ambachtelijk eten

    EDE – Consumenten zijn gevoelig voor unieke smaken en eten met een authentiek verhaal. Dat is één van de trends die FoodService Instituut Nederland (FSIN) constateert. Het kennisinstituut publiceerde acht trends vanuit Amerika waarvan wordt verwacht dat deze ook voor Nederland gelden. Overal ambachtelijk eten:… Lees verder →

  • Leukste Bakker van NL (Small)

    Al meer dan 12.000 stemmen voor Leukste Bakker

    ROSMALEN – Er zijn al meer dan 12.000 stemmen uitgebracht door klanten van bakkers voor de verkiezing Leukste Bakker van Nederland. Dat maakt organisator Vote Company bekend. “Een mooi aantal”, zegt woordvoerder Marcel Demper. “Het aantal stemmen bewijst dat de verkiezing leeft onder genomineerden en… Lees verder →

  • Lekkerste oliebol1 (Small)

    Beste oliebol van Nederland van Fleuren en Gommans

    WAGENINGEN – Het concept ‘De Echte Oliebol’ van de Echte Bakkers Marc Fleuren (Roermond, Baarlo) en Gommans (Sevenum, Venray, Swalmen en Boxmeer) is eerste geworden in de landelijke oliebollenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Krachten bundelen Fleuren en Gommans bundelden eind vorig jaar hun krachten en… Lees verder →

Naar archief →