Nieuws

Harry Paul nieuwe inspecteur-generaal NVWA

Harry Paul

Harry Paul

Harry Paul (51) wordt de nieuwe  inspecteur-generaal van de NVWA bij het ministerie van Economische Zaken. De benoeming gaat in op 15 januari 2013.

Paul is sinds 2011 werkzaam als consultant bij ABD Topconsult. Daarvoor was hij onder meer inspecteur-generaal bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en vervulde hij diverse managementfuncties bij het ministerie van Economische Zaken. Hij studeerde plantenziektenkunde aan de Landbouwuniversiteit te Wageningen.

Paul volgt Wim Schreuders op die per 1 januari 2013 een eigen organisatieadviesbureau is gestart.

Meer berichten

  • bakkersvak3

    Dutch Pastry Award leukste verkiezing?

    ZAANDAM – De Dutch Pastry Award van het Nederlands Patisserie Team is genomineerd in de ‘Verkiezing van de leukste verkiezing’. Creativiteit Bij deze wedstrijd kan iedereen een stem uitbrengen op wat in zijn of haar ogen de leukste verkiezing is. De genomineerden zijn verdeeld in vijf categorieën.… Lees verder →

  • Koekjesbakkerij Veldt is genomineerd voor duurzaamheidsprijs Kroon op het Werk.

    Veldt genomineerd voor duurzaamheidsprijs

    ZEIST – Koekjesbakkerij Veldt in Veenendaal is genomineerd voor de Kroon op het Werk-prijs 2014. De prijs is een initiatief van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). De prijsuitreiking vindt plaats op 27 tijdens het event ‘Anders Denken, Anders Doen’ in Zeist. ‘Must have’ Veldt is… Lees verder →

  • Yam wint Jaarprijs (Small)

    Bake Five wint Jaarprijs Goede Voeding met Yam

    BUNNIK – Bake Five heeft de Jaarprijs Goede Voeding 2014 gewonnen met Yam glutenvrij brood. Nutty Frutty zakjes van Justnuts en Simply Spices van Dutch Spices kregen beide een aanmoedigingsprijs. Dat is gisteren bekendgemaakt op het symposium Naar een gezondere voeding in Bunnik. Yam Yam… Lees verder →

  • Bakkertje Deeg in Heusden: de winnaar van 2014.

    Nominaties Leerbedrijf van het Jaar

    ZOETERMEER – De commissie Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar heeft negen leerbedrijven geselecteerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar. Het zijn: Ambachtelijke Bakkerij Schabbink te Saasveld Dees De Echte Bakker te Zaamslag Koopmans Bakkerij, Patisserie en Chocolaterie te Tubbergen De Echte Bakker Moeskops te… Lees verder →

  • Speculaaskroket

    Febo introduceert speculaaskroket

    AMSTERDAM – Febo komt met een nieuwe seizoenssnack: de speculaaskroket. Dit is een kroket met speculaasvulling. De snack is een knipoog naar de oprichter van de snackbarketen, die oorspronkelijk banketbakker was. Overigens is het geen vleeskroket maar een gesuikerde, zoete versie van de welbekende snack,… Lees verder →

  • Bakkerij van Doorn uit Schijndel is verkozen tot Top Bakker van het Jaar 2014.

    Bakkerij Van Doorn Top Bakker van het Jaar

    APELDOORN – Bakkerij Van Doorn uit Schijndel is verkozen tot Top Bakker van het Jaar 2014. Dat gebeurde tijdens de onlangs gehouden jaarvergadering van de Top Bakkers in Apeldoorn. Criteria Van Doorn mag zich een jaar dé Top Bakker van het jaar noemen. Cijfers aangeleverd… Lees verder →

  • Bakkerij Faber

    Bakkerij Faber neemt Smithuis Oldenzaal over

    OLDENZAAL – Bakkerij Smithuis uit Oldenzaal wordt overgenomen door Bakkerij Faber. De overname heeft geen gevolgen voor de naam, continuïteit en banen. Dat meldt Tubantia. Alle vijftig fte’s gaan mee naar Faber. Schaalvergroting Ook binnen de industriële bakkerijen is sprake van een drang tot schaalvergroting. Dat… Lees verder →

  • Ikea-stunt Van Orsouw

    Ikea-stunt Van Orsouw met bouwpakket gebaksdoos

    ZWOLLE – Max van Dijk van banketbakkerij van Orsouw in Zwolle grijpt de komst van Ikea aan om Zwolle en zijn zaak in het middelpunt van de aandacht te krijgen. Hij liet een bouwpakket ontwerpen à la Ikea om zijn Orsolinogebak mee aan de man… Lees verder →

  • moderne kunst desserts web

    Boek: recepten geïnspireerd op moderne kunst

    De desserts van Caitlin Freeman zijn nu wereldberoemd. Zij maakt taarten, koekjes, parfaits en drankjesgeïnspireerd op de vormen en kleuren van beroemde kunstwerken. De recepten hiervoor zijn gebundeld in het boek ‘Moderne Kunst Desserts’, een uitgave van Terra Lannoo. Als kind in de jaren 80… Lees verder →

  • Bakker Wim Koelman presenteert het prototype van de letter.

    Wereldrecordpoging grootste chocoladeletter

    ENKHUIZEN – Bakkerij Wim Koelman uit Heemskerk doet op zondag 23 november een poging de grootste chocoladeletter ter wereld te maken. De recordpoging vindt plaats in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. De bakker krijgt daarbij hulp van de Zwarte Pieten die op die dag hun intrek… Lees verder →

Naar archief →