Nieuws

Harry Paul nieuwe inspecteur-generaal NVWA

Harry Paul
Harry Paul

Harry Paul (51) wordt de nieuwe  inspecteur-generaal van de NVWA bij het ministerie van Economische Zaken. De benoeming gaat in op 15 januari 2013.

Paul is sinds 2011 werkzaam als consultant bij ABD Topconsult. Daarvoor was hij onder meer inspecteur-generaal bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en vervulde hij diverse managementfuncties bij het ministerie van Economische Zaken. Hij studeerde plantenziektenkunde aan de Landbouwuniversiteit te Wageningen.

Paul volgt Wim Schreuders op die per 1 januari 2013 een eigen organisatieadviesbureau is gestart.

Meer berichten

  • ijsverkoop

    Video IJsVak-Beurs 2016

    Op 2 en 3 februari vond de IJsVak-Beurs 2016 plaats in Markant in Uden. Twee dagen vormde de beurs het hart van de ambachtelijke ijssector met een uitgebreid aanbod van exposanten, de IJsVak-Wedstrijden rond de wedstrijdsmaak Malaga en met diverse interessante workshops. Zo sprak onder… Lees verder →

  • Leerbedrijf vlvhj2016

    Genomineerden Leerbedrijf van het Jaar 2016

    De commissie verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij heeft, op basis van de in januari 2016 gehouden audits, drie leerbedrijven genomineerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2016 Bakkerij. Genomineerden De volgende bedrijven zijn genomineerd: Bakkerij Koopmans uit Tubbergen, Christian Chocolaterie Patisserie uit Oss en Bakkerij Oonk uit… Lees verder →

  • Rianne en Ans werken hard tijdens het EK Boulangerie.

    Duitsland grote winnaar jeugd EK Boulangerie 2016

    WEINHEIM — Van 1 tot en met 3 februari 2016 heeft het Europees Kampioenschap Boulangerie voor de jeugd plaatsgevonden in Weinheim. Beide Nederlandse kandidaten zijn niet in de prijzen gevallen. Duitsland werd uitgeroepen tot Europees Kampioen, gevold door Zwitserland dat de tweede en derde plaats… Lees verder →

  • Bakkersvak (17)

    Scholen strijden op Bakkersvak

    ROSMALEN — Wie bakt de lekkerste, mooiste en feestelijkste verjaardagstaart voor Bakkersvak? Meerdere bakkerijleerlingen strijden namens hun school tegen elkaar tijdens het 5-jarige jubileum van Bakkersvak op 6 & 7 maart in Autotron Rosmalen. Verjaardagstaart Iedere school vaardigt twee leerlingen en één ondersteunende vakdocent af die… Lees verder →

  • Kopenhagen

    Inspiratiereis Kopenhagen: nog 1 plaats vrij!

    Mis de inspiratiereis naar Kopenhagen niet Van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 april 2016 organiseren Global Bakers Association (GBA) en Bakkers in bedrijf een inspiratiereis naar Kopenhagen, een van de hipste hoofdsteden van Europa. Al ruim 25 deelnemers hebben zich aangemeld. Op dit… Lees verder →

  • De 5 genomineerden voor de verkiezing IJssalon van het Jaar 2016.

    Genomineerden IJssalon van het Jaar bekend

    UDEN – De genomineerden voor de IJssalon van het Jaar 2016 zijn bekend. Het zijn De Zoete Inval in Bodegraven, De Hoop in Blaricum, Alfons IJscreaties in Rijsbergen, Luciano’s in Wassenaar en Paul Wilderink in Haaksbergen. Dat is dinsdag 2 februari bekend geworden op de… Lees verder →

  • logo's-10jaar

    TenBa bestaat 10 jaar

    WAGENINGEN — TenBa BV uit Wageningen viert dit jaar het feit dat het adviesbureau voor de bakkerijbranche 10 jaar bestaat. Inmiddels hebben ruim 1.000 bakkerijen gebruik gemaakt van de diensten van TenBa en heeft het adviesbureau met trots ruim 400 bakkerij ontwerpen op haar naam staan. TenBa… Lees verder →

  • Bakpagina bakkerijmuseum

    Gelredag in het Nederlands Bakkerijmuseum

    HATTEM ‒ Op zaterdag 13 februari is Radio Gelderland te gast in het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem. Van 8:30 uur tot 13:00 uur doet verslaggever René Arendsen, bekend van het programma ‘Ridder van Gelre’, op de radio live verslag vanuit een bruisend Bakkerijmuseum vol bakactiviteiten.… Lees verder →

  • NIEUWS_Ongezond eten duurder

    Foodomzet groeit met 700 miljoen

    AMSTERDAM ‒ Nederlandse consumenten hebben afgelopen jaar in totaal 57,3 miljard euro uitgegeven aan eten en drinken. Dit is een toename van 703 miljoen euro ten opzichte van een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die het Food Service Instituut Nederland (FSIN) naar buiten heeft… Lees verder →

  • Het Nederlands team dat in Parijs aan de bak gaat: coach Hans Som, Peter Bienefelt, Hiljo
Hillebrand, Rianne Kuijntjes en Niek van Waarde (v.l.n.r.).

    BoulangerieTeam op weg naar WK in Parijs

    PARIJS ‒ Van 5 tot en met 9 februari 2016 vindt het WK Boulangerie plaats op de vakbeurs Europain&Intersuc in Parijs.  Door het winnen van de Coupe Louis Lesaffre, vorig jaar augustus, zal het Boulangerie Team de strijd aangaan met elf toonaangevende concurrenten op dit WK. Nederlandse… Lees verder →

Naar archief →