Nieuws

Harry Paul nieuwe inspecteur-generaal NVWA

Harry Paul
Harry Paul

Harry Paul (51) wordt de nieuwe  inspecteur-generaal van de NVWA bij het ministerie van Economische Zaken. De benoeming gaat in op 15 januari 2013.

Paul is sinds 2011 werkzaam als consultant bij ABD Topconsult. Daarvoor was hij onder meer inspecteur-generaal bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en vervulde hij diverse managementfuncties bij het ministerie van Economische Zaken. Hij studeerde plantenziektenkunde aan de Landbouwuniversiteit te Wageningen.

Paul volgt Wim Schreuders op die per 1 januari 2013 een eigen organisatieadviesbureau is gestart.

Meer berichten

  • De winnaars op een rij met uiterst links Saskia Rekmans.

    Thuisbakker Saskia Rekmans maakt lekkerste taart

    ‘de Zonne VALKENSWAARD – Saksia Rekmans uit Stramproy is de winnaar geworden van TaartenKampioen 2015, de wedstrijd voor thuisbakkers. De derde editie van dit evenement vond onlangs plaats bij Martin Brood Patisserie Chocolade in Valkenswaard. Rekmans sprong er in de finale uit met haar zomers… Lees verder →

  • Het Echte Bakkersgilde staat namens de bakkerij het hoogst genoteerd in de Food 500, op plaats 30.

    Bakkers goed vertegenwoordigd in Food 500

    EDE – Albert Heijn is met ruim 9 miljard de grootste foodverkopende organisatie in Nederland. Dat blijkt uit de Food 500 van het FoodService Instituut (FSIN) in Ede die de lijst onlangs publiceerde vanwege het 10-jarig bestaan. De eerste bakkerij(organisatie) is het Echte Bakkersgilde op… Lees verder →

  • Bakkersvak (43)

    Bakkers in bedrijf weer hoofdmediapartner Bakkersvak

    ROSMALEN – Voor de vijfde keer op rij is Bakkers in bedrijf hoofdmediapartner van Bakkersvak. Het vakblad en easyFairs, de organisatie van Bakkersvak, hebben daarover overeenstemming bereikt. De vakbeurs viert in 2016 haar eerste lustrum: Bakkers in bedrijf heeft het evenement sinds de start in… Lees verder →

  • Wendy Vermeulen (derde van rechts) bij Brownies & downieS in Veghel om 'stage' te lopen voor ze weer vertrekt naar Zuid-Afrika.

    Nederlandse bakkerij voor gehandicapten in Kaapstad

    VEGHEL- KAAPSTAD – Wendy Vermeulen, dochter van bakker Bas Vermeulen van Vermeulen & Den Otter Bakkerij in Den Bosch, opent een bakkerswinkel annex lunchroom in Kaapstad, Zuid-Afrika onder de naam Brownies & downieS. Deze Nederlandse formule bestaat sinds 2010 en telt in de regio Veghel… Lees verder →

  • Frijling plaatst een duurzaam koelsysteem bij de bakkerij. De plaatsing is een uitdagende klus. Drie prefab-kelders worden in de grond geplaatst naast de fabriek. Het gewicht daarvan is zo’n 65 ton.

    Frijling verwarmt bakkerij met koelsysteem

    DALFSEN – Frijling BV in Dalfsen start met de aanleg van een nieuw, innovatief en duurzaam koelsysteem. Hiermee vermindert de koekjesfabrikant de CO2-uitstoot met maar liefst 146 ton. Door de vrijgekomen warmte van het koelsysteem kunnen onder meer de fabriek, de kantoren en de magazijnen… Lees verder →

  • ijsverkoop

    Verkiezing smaakmeester op Gelato Festival

    AMSTERDAM – Het Gelato Festival is bezig aan haar zesde editie. De ijskaravaan doet Napels, Rome, Milaan, Turijn, Londen en Amsterdam aan.  Het doel van het festival is om mensen in heel Europa kennis te laten maken met hoogwaardig Italiaans ijs. In de ijstrucks zijn open keukens gecreëerd, ‘mobile laboratory’, zodat de… Lees verder →

  • Anesta6

    Opening Patisserie Anesta: pure verleiding

      AMSTERDAM – Deze week opent op de Tweede Anjeliersdwarsstraat 22 in Amsterdam Patisserie Anesta de deuren. Een winkel die alle zintuigen prikkelt met sensationele bonbons, smaakvolle frivolités en oogverblindende gebak, stellen eigenaren Estefhan Meijer en Anita de Winter. Vergapen “Dat je je straks gaat… Lees verder →

  • brandLonderzeel

    Brand Lantmännen raakt Beko

    VEGHEL – De grote brand bij de bakkerij van Lantmännen/Pastridor in Londerzeel, België op 17 juni heeft onder meer gevolgen voor Beko Nederland. In de getroffen bakkerij werden de Beko huysmerk-Franse broden gemaakt, zoals stokbroden, baguettes, petit pains en piccolo’s. Deze producten zijn daardoor niet… Lees verder →

  • De Aardappeleters.

    IJsbereiders presenteren Van Gogh Aardappelijs

    EDE – De Vereniging Ambachtelijke IJsbereiders (VAIJ) presenteert vrijdag 26 juni in samenwerking met De Smaak van Van Gogh, het originele Aardappelijs van Van Gogh in het kader van het Van Goghjaar 2015. De introductie vindt plaats op de vakdag van het evenement Food Unplugged,… Lees verder →

  • BB rustiek desem (Medium)

    Bakker Bart lanceert nieuwe winkelformule

    GRONINGEN –Bakker Bart opent op 2 juli een compleet vernieuwde winkel in Groningen waarin altijd lekker vers, de aangepaste formuleaanpak van Bakker Bart, volledig is uitgewerkt. Na evaluatie van de resultaten, dient de winkel aan de Grote Markt 51, die wordt geëxploiteerd door zelfstandig ondernemers… Lees verder →

Naar archief →