Nieuws

Harry Paul nieuwe inspecteur-generaal NVWA

Harry Paul
Harry Paul

Harry Paul (51) wordt de nieuwe  inspecteur-generaal van de NVWA bij het ministerie van Economische Zaken. De benoeming gaat in op 15 januari 2013.

Paul is sinds 2011 werkzaam als consultant bij ABD Topconsult. Daarvoor was hij onder meer inspecteur-generaal bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en vervulde hij diverse managementfuncties bij het ministerie van Economische Zaken. Hij studeerde plantenziektenkunde aan de Landbouwuniversiteit te Wageningen.

Paul volgt Wim Schreuders op die per 1 januari 2013 een eigen organisatieadviesbureau is gestart.

Meer berichten

  • BoulangerieTeam wint CLL 1 (Medium)

    Nederland wint Coupe Louis Lesaffre

    LILLE – Voor het eerst in de historie heeft Nederland de Coupe Louis Lesaffre weten te veroveren. Het Nederlandse team, bestaande uit boulangers Peter Bienefelt, Hiljo Hillebrand en Niek van Waarde van het BoulangerieTeam, pakte het goud op deze internationale vakwedstrijd in Lille en kwalicifeerde… Lees verder →

  • BoulangerieTeam-Coupe LeSaffre

    BoulangerieTeam beleeft goede baksessie op WK-voorronde

    Het BoulangerieTeam is klaar met bakken op de Coupe Louis Lesaffre die van 24 tot en met 28 augustus plaatsvindt in Lille. Deze wedstrijd is de voorronde van het WK Boulangerie. Het Nederlands team, bestaande uit Peter Bienefelt (Brood), Hiljo Hillebrand (Viennoiserie) en Niek van… Lees verder →

  • houwers groep logo

    Symposium Focus op Voedselveiligheid

    DOORN – Houwers Groep en Food Hospitality organiseren op donderdag 24 september het symposium Focus op Voedselveiligheid. Met sprekers van NVWA, RIVM, Voedingscentrum, Koksplus, DrieGasthuizenGroep en Houwers Groep. Onderwerpen als toezicht, borging en voedselveiligheid in woonvormen passeren in het programma de revue, afgestemd op zowel… Lees verder →

  • Nieuwe winkel bakker Vink-Konvi

    Nieuwe winkel bakkerij Vink

    HAARLEM – Fijnbakker Vink heeft de winkel aan de Ramplaan in Haarlem vernieuwd. De winkel, inclusief het twintig jaar oude interieur, is volledig gestript. De pui en de routing zijn compleet veranderd, in combinatie met de nieuwste ledverlichtingstechnieken en strakke toonbanklijnen. Warm, overzichtelijk en ambachtelijk… Lees verder →

  • Inschrijving Bakker met Ster geopend (Medium)

    Juryleden klaar voor Bakker met Ster

    WAGENINGEN – Toos de Jong-Rijkenberg, Matthieu Walraven en Klaes Hoekstra staan in de startblokken om te beginnen aan een verantwoordelijke taak: het jureren van de deelnemers aan Bakker met Ster 2015-2016. Vanaf september gaan zij op pad om ondernemers aan de tand te voelen over… Lees verder →

  • Bert Waninge Meesterijsbereider (Medium)

    Bert Waninge behaalt titel Meesterijsbereider

    Bert Waninge, Hoofdijsbereider bij IJssalon Van der Poel in Hengelo, is maandag 24 augustus geslaagd voor de Meesterproef SVH Meesterijsbereider. Het was drie jaar geleden dat voor het laatst een Meesterproef SVH Meesterijsbereider werd afgelegd. Complex De Meesterproef nam twee dagen in beslag, omdat het… Lees verder →

  • harms heerlijck

    Bakkerij Harms failliet

    TYNAARLO – De bakkerij van Bakkerij Harms is failliet. Voor de zo’n veertig, meest deeltijd, medewerkers betekent dit dat zij zaterdag op straat komen te staan. Dat meldt RTV Drenthe. Patrick Harms heeft bakkerwinkels in Groningen, Eelde, Zuidlaren en Vries en een bakkerij op bedrijfsterrein… Lees verder →

  • Hoekstra werkt samen met Plus

    Bakkerij Hoekstra en Plus slaan handen ineen

    BEDUM – Bakkerij Hoekstra en Plus-supermarkt Juch in Bedum zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Bij de super bestond de behoefte om het broodassortiment van de industrie uit te breiden met ambachtelijke specialiteiten. Wouter Jacobs van Bakkerij Hoekstra wil aan dit verzoek graag voldoen. De top-4 van… Lees verder →

  • ToetGroningen-059 (Medium)

    Video TOET: bakkerij, café en winkel

    GRONINGEN – Als Joanna Schouten in 2013 haar toetjesparadijs TOET opent in Groningen, streeft ze ernaar om met uitsluitend lokale en biologische producten te werken. Daar is de onderneemster inmiddels op teruggekomen. “De beschikbaarheid van ingrediënten is te onzeker en biologische appels zijn soms piepklein:… Lees verder →

  • BT naar voorronde WK (Medium)

    BoulangerieTeam maakt zich op voor voorronde WK

    LILLE – Van 24 tot en met 28 augustus 2015 neemt het BoulangerieTeam deel aan de Coupe Louis Lesaffre. Deze wedstrijd is de voorronde van het WK Boulangerie en vindt plaats bij Lesaffre International in Lille. Het Nederlands team, bestaande uit Peter Bienefelt (Brood), Hiljo… Lees verder →

Naar archief →